2777
2789

فیلمام نیست

امروز رفتم عکس و فیلمای گذشته رو نگاه کنم میبینم یه سری فیلما نیستن😭💔 خیلییی ناراحتم خیلی دوستشون داشتم😭 همش دارم گریه میکنم نمیدونم چی شده تو recycle bin هم نیستن در صورتیکه مطمئنم کمتر یه ماه پیش تو گوشیم بودن. اون همه فیلم به درد نخور بود دقیقا همونا که برام مهم بودن حذف شدن💔😥

یه سریاش رو با شیرایت برام ریخته بودن یه سریاش با دوربین گوشی بود یه سری هم با دوربین اینستا یعنی محل وارد شدن به گوشی جدا بود پوشه هایی که سیو کرده بودمم جدا بودن پس امکان اینکه حواسم نبوده باشه و حذف کرده باشمم نیست نمیدونم چی شده و چرا نیستن😭😭😭 

گوشیم a33 هس

چیکار کنم😥

البته یه وجه مشترک دارن همه‌اشون تو پوشه هایی بودن که هاید و آن هاید میکنم ولی مسئله اینجاست که فقط فیلما نیستن و فیلمایی که تو یکی دو ماه گذشته بهشون اضافه کردم هستن به لپتاپم دسترسی ندارم گوشیمو وصل کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان