2777
2789
عنوان

عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 32 پست
خیلی ممنونم از کمکتون  ولی من فردا امتحان دارم و این آخرین باره که قراره امتحان بدن ایشالا دیگ ...

من احساس میکنم شاید دید خوبی به این درس ندارین که نمیتونین باهاش کنار بیایین وگرنه ممکنه ذهن سرشاری هم داشته باشید

با خودتون تکرار کنید که این آخرین امتحان عربیه و دیگه قراره برای همیشه باهاش خداحافظی کنم پس همین یک بار رو عالی بخونین برای یه خداحافظی جذاب😁🙌🏻

باور کنین که فکر و باور خیلی در میزان یادگیری تاثیر داره.

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤
خب ببین بیشتر نمره عربی برای ترجمه هست( ترجمه فعل،کلمه،جمله) بشین روی ترجمه حساااابی کار کن شده ۱۰ ...

میکم یه سوال متن کتاب هم ترجمه اش میاد یا حل تمرین ها اونا هم ترجمه اش میاد ؟

یا حتی اون تمرین هایی که ترجمه نخواسته فقط فعل و خواسته 

امتحان نهایی دارم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکم یه سوال متن کتاب هم ترجمه اش میاد یا حل تمرین ها اونا هم ترجمه اش میاد ؟ یا حتی اون تمرین هایی ...

توی امتحان نهایی ممکنه همه چی بیاد و شما ناچاری همه چیز رو بخونی

ترجمه کتاب و تمرین که صد در صدی هست

ولی اون تمرین هایی که فقط فعل خواسته بستگی به طراح داره بهتره بخونین

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤