2777
2789
عنوان

عربی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 32 پست
هر دو حتی مترادف متضاد 

هر کلمه رو اگ نمیتونی حفظ کنی پس نشانه گزارشی کن من رشتم مترجمی عربی بود اونایی ک حفظم نمیشد رو اینکارم میکردم یه نشانه تو هرکلمه به یاد داشته باش و به یه چیزی ک تو معنیشه ربط بده 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا تو چه روشی جواب داده 

برای من راستش لغت هارو حفظ بودم یه نگاه میکردم مرور بشه بعد متن بعد قواعد بعد تمرینات و در اخر امتحان شش سال رو اینطور نمره تاپ کلاس میگرفتم

زمان ثابت کرده همتونو...
عربی خیلی آسونه 

اجازه بده نپذیرم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

عربی آسونه برام ولی فارسی خیلی سخته 🥲

هر دوشون سختن بخدا 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

برای کسی که عربی زبانش نیست سخته ولی من عربم برام آسونه 

اها همون پس واسه تو تو خونته 

البته من تو فارسی هم موندم 😂😂

سلام🙌🏻🌷

عربی درس فرّاری هست و درصد فراموشیش زیاده

بنابراین شما باید تکرار و تمرین داشته باشین

روش خوندن عربی هم به این شکله که ابتدا واژگان المعجم رو یک بار از روش میخونید،دور دوم حفظ میکنی( هر ۵ کلمه که حفظ کردین،برمیگردین و از خودتون میپرسین) در آخر دستتون رو میذارین رو معنی ها و یکی یکی واژگان رو از خودتون میپرسین هر کدوم که بلد نبودید تیک میزنید و دوباره میخونید....

سعی کنید که یک شب در میون یا اگه مقدوره هر شب نیم ساعت برای عربیتون وقت بذارید که براتون جا بیفته

بعد لغات هم میرین ترجمه درس رو کار میکنید بعد هم قواعد و تمرین ها

برای قواعد میتونین از درسنامه کتاب کمکی یا فیلم های سایت آلا کمک بگیرید

موفق باشید🌷

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤
عربی شما چند درس است ما 4 درسه 

برا ما ۵ درسه 

کجا زندگی میکنی ؟

سلام🙌🏻🌷 عربی درس فرّاری هست و درصد فراموشیش زیاده بنابراین شما باید تکرار و تمرین داشته باشین ...

خیلی ممنونم از کمکتون 

ولی من فردا امتحان دارم و این آخرین باره که قراره امتحان بدن ایشالا دیگه عربی رو باهاش برای همیشه خداحافظی میکنم اگه نیوفتم 

خیلی ممنونم از کمکتون  ولی من فردا امتحان دارم و این آخرین باره که قراره امتحان بدن ایشالا دیگ ...

خب ببین بیشتر نمره عربی برای ترجمه هست( ترجمه فعل،کلمه،جمله)

بشین روی ترجمه حساااابی کار کن

شده ۱۰ بار از روی کلمه ها بخون،نشونه بذار...

هدفت تموم کردن کتاب نباشه

هدفت این باشه اگه یه درس هم میخونی اونو کامل بلد باشی...

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤