2777
2789
عنوان

زونا

7811 بازدید | 46 پست

مادرم فکر کنم زونا گرفته

کسی به طور دقیق میدونه سرایتش چه جوریه و خود مادرم هم چی کار کنه زورتر خوب بشه؟

خیلی نگرانم واسش

واسه خودم کمی نگرانم چون کنکوری ام مریض بشم بدبختیه ولی واسه خودش دارم میمیرم از نگرانی

خیلی سخته شوهر من به خودش می‌پیچید از درد تاول ها بترکه بخوره به بدنت میگیری رختخوابشو مخصوص بزارین دکتر پوست برید یه مایع میده بزنید خیلی زود خوب میکنه مسکن گاباپنتین داده بودن به همسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوره بهبود این بیماری ۲ تا ۴ هفته است. استفاده از کمپرس آب سرد، خشک کردن تاول‌ها و مصرف داروهای تجویزی پزشک در درمان این بیماری موثر هستند. اگر برای درمان به‌موقع به پزشک مراجعه کنید روند بهبودی می‌تواند سریع‌تر شود.

واگیر هست مثل ابله مرغان نزدیکش میشی ماسک و دستکش استفاده کنی بهتره

زمان ثابت کرده همتونو...

زونا فقط از طريق تماس مستقيم با ترشحات زخم قابل سرايته اگه ضايعات مادرتون زياده يا مادرتون بيماري خاصي دارند حتما بايد داروي ضد ويروس بگيرند درمانش و به خصوص درد و سوزشش زمان بر و طولانيه

خیلی سخته شوهر من به خودش می‌پیچید از درد تاول ها بترکه بخوره به بدنت میگیری رختخوابشو مخصوص بزارین ...

آخه هنوز نهفته است انگار

به صورت بیرونی هیچی نمیبینی فقط از درون پوستش احساس سوزش داره 

واسه همین شک داشتیم فعلا وقت داخلی گرفت بره ببینه واقعا زوناست یا نه

الان که هیچی نیست و از درونه چه طور نگیرم

و چه خوراکی هایی واسش خوبه؟

مواظب باش اکه تو کودکی نگرفته باشی سرایت میکنه ببرین دکتر دو سه تا آمپول داره و فقط استراحت کنه استر ...

نه من خودم شیش سالم بوده آبله مرغان گرفتم

ولی الان مادرم فقط سوزش داره بیرونی هیچی نزده با اینکه پنج روزه گذشته

آخه هنوز نهفته است انگار به صورت بیرونی هیچی نمیبینی فقط از درون پوستش احساس سوزش داره  واسه ...

نمیگیری مستقیم دست نزن به اون قسمت بدنش اگه پماد داد دستکش بپوش آبمیوه طبیعی و سوپ بخوره

دوره بهبود این بیماری ۲ تا ۴ هفته است. استفاده از کمپرس آب سرد، خشک کردن تاول‌ها و مصرف داروهای تجوی ...

آخه هنوز به صورت بیرونی ظاهر نشده با اینکه پنج روزه گذشته فقط سوزش داره

وای نمیتونم ماسک بزنم😭

زونا فقط از طريق تماس مستقيم با ترشحات زخم قابل سرايته اگه ضايعات مادرتون زياده يا مادرتون بيماري خا ...

مادرم متاسفانه دیابت داره ولی با قرص کنترل میشه و انسولینی نیستن 

ضایعات هم اصلا با اینکه پنج شیش روزه گذشته فقط سوزش داره

فعلا گفتیم یه داخلی بره ببینم چیه اصلا

ولی خیلی نگرانم واسش

خودمم میترسم بگیرم به خدا تازه از دست سرفه های شبانه مریضی خودم راحت شدم میتونم بهتر درس بخونم

قبلا مامانم منم گرفته بود زونا باعث زونا نمیشه ولی اگه آبل۶ مرغان نگرفته باشی از کسی که زونا داره آبله مرغان میگیری چون جفتشون از یه ویروس حاصل میشن اون موقع دکتر بهمون اینو گفت و درست هم بود چون من آبله نگرفته بودم از مامانم که زونا داشت آبله گرفتم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
آخه هنوز به صورت بیرونی ظاهر نشده با اینکه پنج روزه گذشته فقط سوزش داره وای نمیتونم ماسک بزنم😭

ببر دکتر شاید بیماری دیگه باشه زونا نباشه 

به ماسک حساسیت داری با روسری یا باندانا بپوشون دهنتو

زمان ثابت کرده همتونو...
نمیگیری مستقیم دست نزن به اون قسمت بدنش اگه پماد داد دستکش بپوش آبمیوه طبیعی و سوپ بخوره

نظرتون زوناست؟آخه بیرونی نیست اصلا و اینکه مثلا آبمیوه کدوم میوه ها باشه و اینکه اگه غذا واسه خانواده درست کنه یا .... بقیه نمیگیریم؟

قبلا مامانم منم گرفته بود زونا باعث زونا نمیشه ولی اگه آبل۶ مرغان نگرفته باشی از کسی که زونا داره آب ...

یعنی منی که آبله مرغان رو شیش سالم بود گرفتم الان دیگه ازش نمیگیرم؟

درسام سنگینه دارم میمیرم از نگرانی

ببر دکتر شاید بیماری دیگه باشه زونا نباشه  به ماسک حساسیت داری با روسری یا باندانا بپوشون دهنت ...

آره واسه فردا فعلا از یه دکتر داخلی نوبت گرفته

تعجبم از اینه که چرا ظاهر بیرونی نداره بعد یه هفته