2777
2789
عنوان

من مقصرم؟

311 بازدید | 27 پست

هفته پیش رفتم خونه مادر شوهرم(عقدیم)بعد ما همیشه تو اتاق میخوابیم ولی اندفعه خواهرشوهرم رفت تو اتاق خوابید حتی بدون اینکه دلیل اینکارشو توضیح بده با اینکه اتاق شوهرمه ا مجبور شدیم تو حال بخوابیم 

حلا من تا اینجاش مشکلی نداشتم ولی ما باید با سرو صدای اونا میخوابیدیم ولی خانم تو اتاق راحت خوابیدن 

اصلا خوابم نبرد  از بس سر و صدا و صدای شدید خر و پف میومد 

فرداش ک شوهرم رفت سر کار بهش پیام دادم گفتم میرم خونمون سرم واقعا درد میکرد 

بعد با من دعوا کرده که تو مقصری که رفتی چرا رفتی

❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا جنجال راه انداختی یه شب اون رفته خوابیده تو اتاق

خب عزیزم چ جنجالی تو شرایط منو نمیدونی که کل شب با صدای خر خر مادرشون خوابم نبرد و سر درد گرفتم ولی اون راحت میتونه تو اون سر و صدا بخوابه

❤️

باید چیکار میکردم دقیقا ؟ شما جای من بودی چیکار میکردی؟

می زدی بهشو 😐😐😐😐😐

تو خونه خودشون تو اتاق خوابیده  اونم یک شب

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
درسته ولی اتاقه همسر منه دوشبم همینکارو کرد با اینکه میتونست بره خونه خودش

آهان من فکر کردم مجرده 

نه اونجوری کار اشتباهی کرده 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

منی ک کلا مخالف شب خوابیدنم 

مگ در شرایط خاص

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️