2777
2789
عنوان

من مقصرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 27 پست

والا بهتره تا عقد هستید اصلا نمونید خونه همسرتون،

من خودم تو دوران عقد یک شبم خونه مادرشوهر نخوابیدم

چرا خودت رو کم ارزش میکنی،شاید خواسته نشون بده پدر و مادر همسرت دوست ندارن تو اون اتاق بخوابی،

بار بعدی که میری اونجا با خودت گوش گیر و قرص خواب ببر

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
بعدش چیزیم نگفتم تازه

صبح زود یکم زشته آدم خونه میزبان ترک کنه ؛ولی چن ساعتی بگذره و صبحانه خورده بشه ‌یکم حرف بزنن بعدش ایرادی نداره اگر کسی به هر دلیلی بره؛میتونه بگه کار داره ؛یا اصلا چرا دروغ ؛میگفتی یکم سرم درد میکنه ؛دیگه در این صورت جای گله نداشت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من تا زمانی کلا نرفتی سر خونه زندگیت شب موندن خونه خانواده شوهرتو موافقش نیستم..

برو بمون چن ساعتم ولی شب برگرد بهتره

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

زیاد میری وزیاد میمونی

کمتر برو و کمتر بمون

شب اصلا نمون 

میگن این همش اینجا پلاسه دیگه ،یه شبم تو هال بخوابه

خواهرش بچه کوچیک داره ؟

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

شما غیر از اينکه گفتی سرم درد میکنه مخوام برم خونه چیز دیگه نگفتی که ناراحت بشه خب خودش باید درک کنه که متعال هست و باید میرفتین توی اتاقش که شما راحت باشین وظیفه داره آسایش شما برآورده کنه خواهرش زودتر رفته به اتاق همسرتون ی جورحسودی کردن خواهرش ی جور بی اهمیتی شما دیگه نرو شب اونجا بمون بهش بگو جا به جا شدم خوابم نبرده  حتما گفتی به خاطر سرصدا خوابم نبرده چون بهش برخورده این طور رفتار کرده خب دیگه پیام یا زنگ نزن تا از سر کار بیاد سرد بشه صبر کن خودش بهت پیام میده مقصر شما نیستی طرز صحبت شما بهش برخورده پس صبر کن تا خودش بهت پیام بده دفعه دیگه اگه خواستی بری شب اونجا نباش بهتره خودتو سنگین بگیر که حسابت بره بالا شخصیت خودتو حفظ کن تا اینجور رفتار نه از خودش ببینی و نه از خواهرش 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔