چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود
عزیزم منم دوفامدمصرف میکنم،همون۱۲بخور.فقط واس حامله شدنم میخوری یاهمون تنظیم پریود.من ۳ماهه میخورمو اقدامم ولی این ماه ۴روز زودتر شدم و سیکلم شد۲۶روزه نمیدونم حاملم یا چرا جلو انداخت.سیکلای تو چن روزه شده عزیزم.۳۰یا۲۸
اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪
اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪
من از ۱۵ تا ۱۰ شب میخورم سیکلم ۳۰ روزه بود شدم ۲۸ روزه
پس برامنم احتمالا میخاد ۲۸روزه بشه؟چن ماه طول کشید تنظیم شه.من ۳ماهه میخورم ولی هنوز نشده این ماهم ۴روز جلو شد نمیدونم حاملم یاچی..
سلام عزیزم من اولین باره بعد پنج سال اقدام میکنم برا بارداری میخورم زیر نظر دکتر....سیکلام ۲۸ روزه س...قبلا هم سه ماه پیش بخاطر سندروم قاعدگی و کیست ریزه میخوردم سیکلم تغییری نکرد دیگه موقع پریودی افسرده نشدم و کیستمم از بین رفت..اما اون دفعه دوفاستون خارجی خوردم و بهم نمیساخت ۸ روز تونستم بخورم خیلی حالمو بد میکرد اما دوفامد حالمو بد نمیکنه فقط خوابالود میشم و سرم گیج میره...دوفاستون در حد مرگ سر درد میگرفتم..دکتر مغز و اعصاب گف احتمال لخته خون و سکته مغزی بود وقتی بهت نساخت نباید میخوردی
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻