2777
2789

فکر میکردم امشب چون خواستگاریه وقتی برگشت خونه خیلی خوشحاله و تا دیر وقت باهم صحبت میکنیم،ولی وقتی برگشت خونه یکم چت کردیم و گفت خیلی خسته‌س رفت خوابید.بنظرتون دلیلش چیه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید واقعا خستس

از من؟🙁

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

دوست بودین و اومدن خواستگاری؟! مبارکت باشه عزیزم،خیلی شیرینه. شاید خسته بود واقعا و برای امشب استر ...

سلامت باشی قشنگم

آره دوست بودیم،ناراحت شدم واقعا

من خونشون بودم هیچی فقط خسته بود

عزیزم😂به جای من یه لگد بزن تو کمرش🥲

اگر تو مراسمتون همه چیز خوب پیش رفته پس جای نگرانی نیست

الکی ب دلت بد راه نده

شاید خودشون تو مسیر باهم بحثشون شده برا همین حوصله نداشته زیاد. اینو زیاد دیدم ک بعد خواستگاری تو ماشین بحثشون میشه ک تو چرا اون جا اینو گفتی ن باید اونو میگفتی و....😅😅😅اینو از خواستگاریای پسرای اطرافم متوجه شدم

بعد خواستگاری بحث بین خودشوت زیاده😅ب اینم فک کن ک بنده خدا لابد خسته بوده زود خوابیده

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
سلامت باشی قشنگم آره دوست بودیم،ناراحت شدم واقعا

از حالا بدون که مردا مثل ما فکر و رفتار نمیکنن جانم.

من و شوهرم چند سال دوست بودیم، بعد قرار خواستگاری گذاشته شد،من کلی ذوق و هیجان،اون خیلی ریلکس. 

تا شب خواستگاری فک میکردم شاید پشیمونه  و نمیخواد دیگه منو. اما شب خواستگاری دقیقا همون مدلی اومد که من خیلی وقت پیش گفته بودم خوشم میاد. تک تک جزئیاتو رعایت کرد. 

آخرشم موقع خداحافظی گفت الان ما باید بریم ؟!مامانم گفت بمون بالای سر،گفت نه،فک کردم غزلو میدین ببرم🤣

بعدشم رفتن خونه ،چندتا پیام داد خوابید

من تاصبح بیدار و درحال چیدن برنامه های عقد و عروسی توو ذهنم!

اگر تو مراسمتون همه چیز خوب پیش رفته پس جای نگرانی نیست الکی ب دلت بد راه نده شاید خودشون تو مسیر ...

وااای نکنه بحث کردن و گفتن به هم نمیخوریم🙁همه چیز البته خوب پیش رفت ولی نمیدونم چش بود داشتیم صحبت میکردیم گفت خیلی خستم فردا بهت زنگ میزنم🙁

از حالا بدون که مردا مثل ما فکر و رفتار نمیکنن جانم. من و شوهرم چند سال دوست بودیم، بعد قرار خواستگ ...

منم از وقتی که رفتن بیدارم و خواب به چشمم نیومده،همش صداش تو ذهنمه،قیافه ش جلو چشممه.دوست داشتم الان بشینیم از اینده مون بگیم،یا وویس بده صداشو بشنوم خودش میدونه چقدر دیوونه‌ی صداشم