2777
2789
عنوان

عشقم بهم گفت که .....

179 بازدید | 11 پست

عشقم بهم میگه که نمیام جلو حتی با اینکه گفتم اجازه میدم بعد چند سال بری دلیلش چیه که گفتم بیاد جلو بخاطر فشار شوهر خواهرم که مدام میاد اخاذی و اذیتمون میکنه ناراحتم برادر ندارم پدرم فلجه و تو شهر غریبم فقط دو تا دایی دارم یکیش جانباز جنگی یکیش هم سکته مغزی کرده حس ضعیف بودن دارم که نمیتونم به کسی تکیه کنم من هم عشقم رو ول کردم گفتم تو رو ندارم خدا رو دارم میدونم ملاکت اینه شخص دیگه ای تو زندگی میخوای داشته باشی فامیلت باشه برام مهم نیس 

😔😔😔

اینکه میبینم ازم ده سال بزرگتر هست و تجصیلاتم بیشتر ازون هست و اون اینجوری طمعه مورد بهتر یا فامیلشو داره ناراحتم 

بنظرتون چجور نا امید نشم 

مشکلاتم خیلی زیادن

نیاز دارم راهنماییم کنین

بیخیالش شو ..کسی که بخوادت با چنگ و دندون نگهت میداره

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیالش شو ..کسی که بخوادت با چنگ و دندون نگهت میداره

مشکل اینه پسرا خیلی لاشی شدن اکثر دخترا مشکل منو دارن پسری با جون و دل عاشق دختری نمیشه فقط قصدشون سواستفادس 

دوراتی که یکی رو با ی نگاه بخوان و بیان سنتی جلو تموم شده و واقعا جامعه پر از مشکل اینجوری هست

عزیزم غصه نخور بهترین کارو کردی

خدا بهترین کسیه که داری و برات بهترینارو رقم میزنه

منم سختی زیاد کشیدم و خدا عالی بهم کمک کرد و دستمو گرفت با اینکه من لایق نبودم

مطمئن باش کمکت میکنه

عزیزم غصه نخور بهترین کارو کردی خدا بهترین کسیه که داری و برات بهترینارو رقم میزنه منم سختی زیاد ک ...

میدونی خستم شده نمیخوام دوباره دلم بشکنه تصمیم گرفتم تا اخر عمرم تنها بمونم و تمام تلاشمو کنم مهاجرت کنم نهایت با یکی دیگه برم تو رابطه چه فایده داره مردای امروزی مرد نیستن غی رت ندارن 

میدونی خستم شده نمیخوام دوباره دلم بشکنه تصمیم گرفتم تا اخر عمرم تنها بمونم و تمام تلاشمو کنم مهاجرت ...

نه عزیزم این حرفو نزن

آدم خوبم پیدا میشه

نمیگم حتما ازدواج کن

میگم هرچی برات بهترینه رقم بخوره الهی

منم خیلی ناامید و خسته بودم

شرایط خانوادگیم اوکی نبود

ولی خداروشکر حل شد