2777
2789
عنوان

شما از این پیام چه برداشتی میکنید!

134 بازدید | 6 پست

فکر کنید مثلا واسطه ازدواج شدین یک پسر رو به دختر معرفی کردین

جلسه اول میرن خواستگاری و دختر خانوم میگه جواب منفیه چون اقا پسر اینارو گفته(گویا پسر هول شده و اومده خودشو خاص نشون بده بیشتر گند زده)

بعد شما میگی نه اصلا طرف اینجوری نیست بیا یه فرصت دیگه بهش بده(چون پسر خیلی دختر رو پسندیده بود) بعد دختر میگه باشه!

پسرم تو یه پیام توضیح میده که من منظورم فلان و فلان نبوده دختره هم جواب کوتاه میده که منم همچین فکری نکردم فقط گفتم اختلافمون زیاده!

پسرم بهش برمیخوره از جواب کوتاه و دیگه چیزی نمیگه و قضیه منتفی میشه.

حالا بعد چند ماه دختر به من پیام داده که میشه یه سوال تخصصی (مربوط به رشته پسر)ازش بپرسی!در حالیکه تو این چند ماه اصلا هیچ تماس و پیامی به من واسطه نداده!

حالا به  نظرتون دختره پشیمون شده و داره غیرمستقیم سر حرف رو دوباره باز میکنه؟!از یه طرف خیلی بهم میان دوست داشتم این وصلت جور شه و از طرف دیگه واقعا دوست ندارم واسه بار سوم خودمو بندازم وسط و نه بشنوم!

از اولم نباید واسطه میشدی 

واسطه گری خیلی اشتباست خیلی 

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه شما کارت رو انجام دادی و شماره همدیگه رو هم که دارن دیگه لابد. خودشون اگه بخوان دو تا آدمم بالغن. شما که کیوپید نیستی دیگه! (کیوپید: فرشته عشق که مسئول رساندن عشاق به همدیگه است!)

شما نهایتا یه تقلب به آقا پسر برسون که اگه هنوز فلانی رو میخوایش یه پیام بده بهش، احتمالا شرایط مساعده!

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

دختر که واضحه قصد داره بحث رو باز کنه تا شما دوباره پیشنهاد رو مطرح کنی. ولی شما نهایتا در حد واسطه معرفی باش. هیچ تضمین و توضیحی نده که فلانی پسر خوبیه یا دختر خیلی خوبه. خیلی واضح بگو که من شناخت عمیقی از هیچکدومتون ندارم و فقط در ظاهر به نظرم اومد شرایطتتون بهم میخوره. الان دوره ای شده که پدر و مادر از فرزند خودشون خبر ندارن دیگه غریبه که جای خود. شما بگو من فقط معرفی کردم اگه بخواین یه بار دیگه هم واسطه میشم ولی خودتون هر تحقیق و مشاوره و آزمایش و صحبتی لازمه انجام بدین هر شرط و شروطی هم که لازمه بذارین بعدا اگه همه چی خوب بود من ازتون جایزه نمیخوام ولی اگه بد بود هم از من گله نکنید.

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!