2777
2789

من و همسرم مبلغ ۱۰تومن به مادرشوهرم بدهکار بودیم (اون موقع باردار بودم)

بعد که بچمون به دنیا اومد گفت نمی‌خواد پول رو پس بدی ، عوض قربونی بچت برو یه گوسفند بخر 

حالا اینم بماند که آخه آدمی که نداره مگه واجبه که بره تو اون شرایط گوسفند بخره 

اینا گذشت و گوسفند و همسرم خرید و کلی هم انگار که منت بزارن ما پول گوسفندا و چشم روشنی دادیم 

موقعی که داشتن گوشت هارو تیکه میکردن ،تقریبا آخرهاش رفتم خونه مادرشوهرم (باهم تو یه ساختمونیم) ،پرسیدم چه قدر گوشت در اومد ،بعد خواهر شوهرم گفت فلان قدر که اینجا روی زمینه ،همینقدر هم توی فریزر ،انگاری که یه دفعه مادرشوهرم شوک شده باشه گفت به خواهر شوهرم که چی میگی ،همش همینه که قراره بین فامیل و در همسایه پخش بشه 

من یه لحظه حس کردم داره دروغ میگه ها ولی چون درگیر بچم بودم و تازه مادر شده بودم بیخیال شدم 

بعد چند وقت ،تقریبا یک ماه فلفل دلمه لازم داشتم ، مادر شوهرم خونه نبود رفته بودن عیادت کسی ،رفتم خونشون که از فریزر فلفل دلمه بردارم ،یه هو دیدم کشو اول گوشت ،کشو دوم هم پر گوشت ، ما خرید گوشت اینامون باهمه ،چون اگه قرار باشه خرید کنن شوهر من باید ببرتشون خودشون نمیتونن 

هیچی دیگه از حرص و ناراحتی داشتم خفه میشدم 

انگاری هم پولشون رو پس دادیم ،هم رو سرمون منت گذاشتن که ۱۰ تومن براتون چشم روشنی دادیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کار شما زشت تر بوده بدون اجازه رفتی سراغ فریزر مادر شوهرت

زنگ زدم بهش گفتم که نیستید خونه فلان چیزو لازم دارم گفت تو یخچال کوچیکست ،گشتم نبود ، بزرگه رو باز کردم که دیگه گوشت هارو دیدم 

مادرشوهراست دیگر ب شوهرت بگو‌و‌لی ب روش نیارین 

والا هنوز بعد ۹ماه به روش نیوردیم ،ولی انگار دیگه تو دلم باهاشون مثل قبل نیستم ، انگاری که از چشمم افتادن

سلام عزیزم

اگه نیتتون از قربانی گوسفند ،عقیقه برای فرزندتون بوده پس نباید شما و همسرتون و هر کسیکه تحت تکفل همسرتون هست  از گوشت قربانی استفاده کنه

حالا بنا رو بر این بذار که خودشون رفتن گوشت گرفتن و نخواستن توی این گرفتاری بچه داری و اذیت شدناتون مزاحم همسرتون بشن😅

زنگ زدم بهش گفتم که نیستید خونه فلان چیزو لازم دارم گفت تو یخچال کوچیکست ،گشتم نبود ، بزرگه رو باز ک ...

از دستم ناراحت نشو

ولی بجز اعصاب خوردی برات چیزی نداره

یا باید به روشون بیاری که میگن خریدیم یا میگن به تو چه

به روشونم نیاری فقط خودت حرص میخوری

خب گفته بود تو کوجیکه اس  شما چرا بزرگه رو باز کردید

عزیزم شما متن رو می‌خونید 🤣🤣میگم نبوووووود ،من اصلا اخلاق ندارم بگردم ،من اون لحظه فکرم فقط درگیر فلفل دلمه برای غذا بود ، وگرنه کلید خونشون همیشه دست ما هست 

دنیا ارزش نداره واس این چیزایه پیش پا افتاده ناراحت شین واقعا چتونه خدارو شکر کنید مردم هزار تا بیماری ناعلاج گرفتاری ووووو دارن بعد بفکر گوشتی برداشته ک برداشته اصلا کلشو برداره 

عزیزم شما متن رو می‌خونید 🤣🤣میگم نبوووووود ،من اصلا اخلاق ندارم بگردم ،من اون لحظه فکرم فقط درگیر ...

خب نبود ک نبود وقتی گفته بود یخچال کوچیکه  فقط مجوز باز کردن کوچیکه رو داده بود  وقتی دیدی نیست دیگه حتی اگه دلمه تو یخچال بزرگه هم میبود نباید باز میکردی