2777
2789
عنوان

بچه میارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 77 پست
منم مثل شما بودم ولی ادم خسته میشع و از یه جایی ببعد بچه ی عادی دنبال دوست همسنو سال خودش میگرده ال ...

ببین هر چی سنت بره بالاتر کم حوصله تر میشی،،زودتر بیار بهتره،،من خودم بچه دوممو22سالگی آوردم.الان 31سالمه و بچه دومم 9سالشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردارین یا اقدام؟

یک سال و نیم اقدام بودم و الانم خداراشکر باردارم

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

من نمیدونم دقیقا چی باعث شده تا الان به فکر بچه دوم نباشیم ... شاید چون با همین یکی همون حس پدر و مادر بودن رو بهم میده  کمبودی احساس نمی‌کنیم 

دخترم ۱۲ و نیم سالشه  خدا برامون نگهش داره 

نه از لحاظ استرس  من اعصابم نمی‌کشه پسرم تقریبا ۱۲ سالشه آنقدر اذیتم کرده که دیگه کشش ندارم ...

الهی.خدا سلامتی بده

منم از لحاظ بیماری بچه خیلی اذیت شدم.دوران کرونا شد و ضعیف شد و از یه طرفم بیماری و استرسای دیگههه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

من نمیدونم دقیقا چی باعث شده تا الان به فکر بچه دوم نباشیم ... شاید چون با همین یکی همون حس پدر و ما ...

چه خوب 

خدا حفظش کنه براتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من۲۴سالمه خیلی وقت بود بچه دوم میخواستم شوهرم نمی‌خواست الان دختر اولم ۷سالشه دختر دومم ۷روزه زایمان ...

خداحفظشون کنه و به مالتون برکت بده

منم از این دودلی دربیام و تصمیم درست بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۳۵ سالمه خودم و بچم ۶ سال و نیمش هست و پیش میره شرایط مالی اوکی هست خداروشکر خونه ماشین داریم و چیزای دیگه اما خیلی دو دل هستم برای دومی میترسم دیر شده باشه برای من همسرم ۴۱ سالشه

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
ببین هر چی سنت بره بالاتر کم حوصله تر میشی،،زودتر بیار بهتره،،من خودم بچه دوممو22سالگی آوردم.الان 31 ...

خیلی خوبه اینجوری بچه ها باهم بزرگ میشن

دوستی میگفت هیچوقت ارامش نگرفتم سه تا بچه داشت بافاصله ی ده سال میگفت ۱۲ سال هرکدومو جداگونه فرستادم مدرسه و جداگونه باهاشون بازی کردمو انگار سه بار از اول مادری کردنو شروع کردم 

خیلی ناراحت و پشیمون بود ار فاصله سنیشون

منم به هیچ وجه تک فرزند نمیخوام

کاش بتونم جرئتشو پیدا کنمو دومی رو بیارم

سر اولی خیلی حساسیت به خرج دادمو خیلی به خودم وابستش کردم دوتامونم ضربه خوردیم

با وجود کمک زیاد و پدرشوهرمادرشوهر و مادرپدرنزدیکمون بچم فقط چسب خودم شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۳۵ سالمه خودم و بچم ۶ سال و نیمش هست و پیش میره شرایط مالی اوکی هست خداروشکر خونه ماشین داریم و چ ...

اگر میخوای دومی بیاری زودتر بیار و درنگ نکن.واگر نمیخوای کلا قیدشو بزن

یکی از فامیلامون ۴۳ سالشه بچه سومشو اورده خیلی اذیت میشه و تو سختیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوبه اینجوری بچه ها باهم بزرگ میشن دوستی میگفت هیچوقت ارامش نگرفتم سه تا بچه داشت بافاصله ی ده ...

آره من پسرام 5سال تفاوت سنیشون هست،،الان واقعا راحتم وارامش دارم،،حالا اطرافیانم میبینی تازه تو سن من می‌خوان بچه اول بیارن.بنظرم زودتر بیار هم واسه خودت بهتره هم دخترت