2777
2789
عنوان

شوهر بهانه جو

460 بازدید | 17 پست

بچه ها خیلی حالم بده شوهرم سر موضوعی بهانه کرده باخانواده من قطع رابطه کرده البته قبلا بافامیلام بهانه کرد الان باخانواده دیگه منم باخانوادش رفت وآمد ندارم اون خوشحاله ولی من دارم دق میکنم چند روز دیگه روز مادر چطوری تنهابرم صحبتم کردم بدتر لج کرده میگه پشت خانوادتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از دست بعضی مردا آدم دلش میخواد موهاشونو بکنه!!! واقعا کی می‌خوان بزرگ بشن و کمتر سر چیزای الکی بهانه جویی کنند و حرص بدن😠😤 چاره ای نداری که تنها بری....سخته ولی دیدن مادرت ارزششو داره

تنها برو عزیزم . میدونم سخته ولی وقتی همراهی نمیکنه نمیشه که تو خودت رو محروم کنی از خانواده و فامیلت .

دقیقا مشکل منم هست. دیشب مراسم هفتم مادربزرگم بود بعد از مراسم از مسجد یه سری ها اومدن خونه پیش پدربزرگم تا آخرشب نشستن و دورهم بودن. همه با شوهراشون. فقط من تنها با بچم بودم. توی همه مراسمها تنها رفتم. خیلی خجالت کشیدم. آخه نمیگن این شوهرش کجاست که تنهایی میاد؟ اوایل همش میپرسیدن بهانه می‌آوردم مریضه یا سرکاره و....

دیگه انگار خودشون متوجه شدن اصلا نمی‌پرسند. خیلی احساس بدی هست که مجبوری تنها باشی توی اینجور مراسم ها یا کلا هر مناسبتی. 

تنها برو عزیزم . میدونم سخته ولی وقتی همراهی نمیکنه نمیشه که تو خودت رو محروم کنی از خانواده و فامیل ...

دقیقا درک میکنم منم اوایل میپرسیدن الان کاری ندارن خودم اذیتم چه کنیم اینم شانس ماست

دقیقا درک میکنم منم اوایل میپرسیدن الان کاری ندارن خودم اذیتم چه کنیم اینم شانس ماست

نمیدونم واقعا. با اینکه خودم تنها میرم ولی بازم مناسبت یا مراسم میشه غصه ام میگیره. اصلا بهم مزه نمیده.  همش استرس دارم و دلم پرغصه میشه. به همه خوش میگذره همه بگو و بخند دارن. ولی شوهر من اگر هم یه درصد بیاد مثل برج زهرمار میشینه و زود هم میگه بریم. تازه بعدش هم غر میزنه واسه همین از خیرش می‌گذرم اصلا اصرار به اومدنش نمیکنم

بیخیال بابا اتفاقا جوری برخورد کن انگار بدون ایشون خیلی هم خوش میگذره 

وقتی از خونه مامانت میای دقیقا جوری باش انگار کلی خوش گذروندی و لذت بردی اگر گفت نپرسیدن چرا من نیومدم بگو اتفاقا پرسیدن گفتم روحیه ات خوب نیست بهتره تنها باشی 

نمیدونم واقعا. با اینکه خودم تنها میرم ولی بازم مناسبت یا مراسم میشه غصه ام میگیره. اصلا بهم مزه نمی ...

آخ آخ دقیقا منی آخرین بار مادربزرگم گفت چرابزور میاری نیار من ناراحت نمیشم