2777
2789
عنوان

شوهر بهانه جو

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 17 پست

[QUOTE=322876411]بیخیال بابا اتفاقا جوری برخورد کن انگار بدون ایشون خیلی هم خوش میگذره  وقتی از خونه مامانت میا ...[/QUOTاتفاقا خوش میگذره چون میاد نچسب وخشک تنها میرم خوبه فقط بعضی جاها احساس خجالت وتنهایی میکنم

[QUOTE=322876411]بیخیال بابا اتفاقا جوری برخورد کن انگار بدون ایشون خیلی هم خوش میگذره  وقتی از ...

شما مسئول رفتار غلط همسرت نیستی پس الکی خجالت نکش هرکی هم گفت بگو خیلی اهل جمع نیست 

برو‌ خوش  بگذرون  بیکاری هی فکرتو درگیرش میکنی؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=322876411]بیخیال بابا اتفاقا جوری برخورد کن انگار بدون ایشون خیلی هم خوش میگذره  وقتی از ...

منم همینم. گاهی توی جمع هایی احساس تنهایی آدم رو آزار میده ولی گاهی از نیومدنش خیالم راحتتره بیشتر بهم خوش میگذره. اینم شانس ماست. 

چندروز پیش زن عموم گفت شوهرت اصلا به تو نمیاد اینو از کجا پیدا کردی؟ خیلی خجالت کشیدم.

یه سری هم زندایی ام گفته بود شوهرت توی خونه هم همینه اصلا صحبت نمیکنه انگار غریبه است خودش رو کنار میکشه. 

نمیدونم این چه قسمتی بود.