2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بودید ری اکشنتون چی بود...جلو رو خواهرم بهم گفت

کلی ریختم بهم

بعدم یچیز دیگ شذ گفت بدم میاد از این کار

منم دراومدم گفتم روزی نرسه بخای از منم بدت بیاد

بگو توام زشت و کریح حرف میزنی...درست صحبت کن

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
زشت منظورش بلند و جلب توجه کننده بود؟یا بدشکل؟

بدشکل...بعضی وقتا ادم پیش میاد بد بخنده اخه

کلی ریختم بهم

حالاااومدم خونه،نیستش.. بنظرتون با پیام چی بهش بگم

بگو توام زشت و کریح حرف میزنی...درست صحبت کن

کلی ریختم بهم

از الان بخای از حرفاش ناراحت بشی نقطه ضعف دستش دادی.بخاطر هیچکس خود واقعیتو تغییر نده بگو همه خندهام ...

کلی ریختم بهم

شما بودید ری اکشنتون چی بود...جلو رو خواهرم بهم گفت کلی ریختم بهم بعدم یچیز دیگ شذ گفت بدم میاد از ...

جلو خواهرت باهاش بحث نکن تا این آدم پررو هرچی خواست بگه و شخصیتتون رو ضعیف کنه اما تو خلوت حتما باهاش بحث کن و بگو بجای اینکه هی از این چیز و اون چیز بدت بیاد یه نگاه به آینه کن و خودتو اخلاق مزخرفتو ببین که نه درست میکنی نه میدونی کجا چیو باید بگی و چیو نه...واقعا که متاسفم برای این آدم

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت