2777
2789
میشه بگین چی بگم به نامزدم؟؟؟

من باشم پیام میدم میگم مثلا علی جان راستش امروز ازت ناراحت شدم دلم نمیخواد تو دلم بمونه خدایی نکرده ازت کینه بگیرم ترجیح دادم بهت بگم امروز که گفتی بد میخندی خندتو عوض کنم رنجیدم ازت،تا ببینی اون چی جواب میده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بودید ری اکشنتون چی بود...جلو رو خواهرم بهم گفت کلی ریختم بهم بعدم یچیز دیگ شذ گفت بدم میاد از ...

اووووو تا دلت بخاد از این حرفا شنیدم خیلیم گریه کردم..الان دیگه برام عادت شده حرفاش.الان وقتی داره تعریف میکنه ناراحت میشم چون میدونم داره نقش بازی میکنه

بگو من واقعا دوستت دارم و دوست داشتن توقع میاره من نظر تو حرفای تو احساس تو راجبم برام مهمه 

وای مرسی که داری راهنماییم میکنیی، بعضی وقتا میمونم چی بگم، ب کمک نیاژ پیدا میکنم چون دلم میخاد بهترین تصمیم و عاقلانه پیش ببرم کارمو...عزیزخدا باشیی🥺

وای مرسی که داری راهنماییم میکنیی، بعضی وقتا میمونم چی بگم، ب کمک نیاژ پیدا میکنم چون دلم میخاد بهتر ...

فدات عزیزم منم وقتی خودم مشکل دارم هول میشم ولی الان چون احساسم درگیر نشده میتونم جمله های بهتری بگم