ما اصلا با کسی نبودیم که جدا شیم آره تنهایی خیلی رو مخه ادمه تنها راهش اینه که کاریو که بهش علاقه داری انجام بدی تا سرگرم شی و فکرت درگیر تنهایی نباشه
من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم. خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
درسته فکرموانداختم کار ۶میرم۸خونم ولی روزایی که ازادم میره رومخم ،بازم ممنونم ازت😊
خواهش میکنم قشنگم، وقتتو خالی نذار اصلا حتی در حد 5 دیقه
من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم. خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
سلام استارتر بابت به کار بردن کلمه ی قشنگم توی کامنتم عذر میخوام اصلا حواسم نبود شما مردین