2777
2789
عنوان

تنهایی

149 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

میدونم تواین شرایط ازدواج سخته اونم واسه منی که چند ساله جداشدم،ولی نمیدونم چیکار کنم 🙁همش حس میکنم یکی باید باشه احساسموبروز بدم،

کسی تجربه داره نظرشوبهم بگه

زندگی کردیموشاکی نیستیم،برزمین خوردیموخاکی نیستیم،زندگی هنگامه فریادهاست،سرگذشتی درگذشت یادهاست،زندگی تکرارجان فرسودن است،رنج ما،،تاوان انسان بودن اسسست.

ما اصلا با کسی نبودیم که جدا شیم آره تنهایی خیلی رو مخه ادمه تنها راهش اینه که کاریو که بهش علاقه داری انجام بدی تا سرگرم شی و فکرت درگیر تنهایی نباشه

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما اصلا با کسی نبودیم که جدا شیم آره تنهایی خیلی رو مخه ادمه تنها راهش اینه که کاریو که بهش علاقه دا ...

درسته فکرموانداختم کار ۶میرم۸خونم ولی روزایی که ازادم میره رومخم ،بازم ممنونم ازت😊

زندگی کردیموشاکی نیستیم،برزمین خوردیموخاکی نیستیم،زندگی هنگامه فریادهاست،سرگذشتی درگذشت یادهاست،زندگی تکرارجان فرسودن است،رنج ما،،تاوان انسان بودن اسسست.
عزیزم تا شخص  مناسبی پیدا  نشد ازدواج نکن تنهایی بهتر از همدم بد هستش

دقیقااا منم بخاطر همین جداشدم ،مشگل فرهنگ ادماس،اینکه چطورتربیت وبزرگ میشن

درسته فکرموانداختم کار ۶میرم۸خونم ولی روزایی که ازادم میره رومخم ،بازم ممنونم ازت😊

خواهش میکنم قشنگم، وقتتو خالی نذار اصلا حتی در حد 5 دیقه

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.
دقیقااا منم بخاطر همین جداشدم ،مشگل فرهنگ ادماس،اینکه چطورتربیت وبزرگ میشن

بله متاسفانه یه سری اصلا برای زندگی  مشترک تربیت نشدن خوش به حالت که جسارت جدا شدن داشتید 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
خواهش میکنم قشنگم، وقتتو خالی نذار اصلا حتی در حد 5 دیقه

چشم حتماااا

بله متاسفانه یه سری اصلا برای زندگی  مشترک تربیت نشدن خوش به حالت که جسارت جدا شدن داشتید

درسته نمیدونم چرا فکرمیکنن همیشه جوون میمونن،ولذت میبرن،تابخودشون بیان  سنشون بالارفته،پیشیمونی سودی نداره ،هرچقدرم اوضاعشون خوب باشه،

سلام استارتر بابت به کار بردن کلمه ی قشنگم توی کامنتم عذر میخوام اصلا حواسم نبود شما مردین