2789
عنوان

خواستگار

175 بازدید | 22 پست

من ۱۸ سالمه

دوستم یه موردی رو به من و من رو به اون مورد(خواستگار)معرفی کرده بود چند ماه قبل

خب راستش درسته وضع مالی خوبی نداشت اما مورد خوبی بود ولی من به نظرم الان برای اداره زندگی نه آگاهی لازم رو دارم نه شرایط لازم رو من هر روز دکترم خیر سرم استرس اضطراب تازه دارم برای کنکوری میخونم و خیلی برام مهمه و کلاً شرایطش نبود درسته مثلاً چند جلسه خواستگاری به معنای ازدواج نیست اما اگر میشد حس میکردم که این وسط یه ظلمی به طرف مقابل کردم چون شرایطم اصلاً برای همچین چیزی نیست دوستمم اشتباه کرد با اینکه شرایطم رو میدونست چنین کاری کرد💔

چون بعدش بحث هایی تو خونمون پیش اومد که خیلی ناراحت شدم تازه دست از پیگیری برداشته ولی بازم غیر مستقیم میگه بهم 

این وسط مامانم خیلی ناراحت شد همش میگفت اون خیلی خوب بود و فلان ، بعضی وقت ها قشنگ میگه که دلخوره 😕 چی بگم به مامانم که بدون جر و بحث یادش بره این قضیه؟ تازه بعدش یکی خواستگار دیگه هم بود که خیلییییییی اصرار داشت و باباش و بابام رو می‌شناخت و از این طریق گفته بود این یکی رو هم بابام میگفت بیان مامانم از سر دلخوری نگفت نه خیر لازم نکرده منم کلاً راضی نبودم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چجور ۱۸ سالگی روزی دوتا خواستگار دارین من ۲۴ سالگی گربه هم خواستگاریم نیومده 😐

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

کم سن میگیرن زبون دراز در نیان

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

خب منم تا حالا اصلاً خواستگار نداشتم اصلاً

این دو تا هم گفتم که یکیش به خاطر معرفی دوستم بود یکیش هم باباش تصمیم گرفته بود برای پسرش این که نشد خواستگار 

الان واقعا دلت میخواد ازدواج کنی ،یا هدف دیگه ای داری ،ببین خودت چی میخوای ،هر چند که واست خیلی زوده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

واییی نه توروخدا اول کنکور اوکی کن بعد وارد این حاشیه ها شو، نزار خواستگار راه بدن بعد به خودت میای میبینی سر سفره عقدی و چند وقت بعدم یک بچه بغلته و درس و مستقل شدن هم دیگه هیچ... 

الان واقعا دلت میخواد ازدواج کنی ،یا هدف دیگه ای داری ،ببین خودت چی میخوای ،هر چند که واست خیلی زوده

نه دیگه کامل توضیح دادم میگم چیکار کنم از یاد مامانم بره مامانم اون مورد اولی رو خیلی قبول داشت اونم انصافاً خوب بود من به خاطر شرایط خودم اوکی نبودم 

به نظرم کلا فکر نکن به این چیزا باشه؟ خیلی بچه ای

کلاً میگم من خودم نزاشتم بیان خونه حتی چون حس می‌کنم آمادگیش رو ندارم و فقط باعث اعصاب خوردی طرف میشم

نه دیگه کامل توضیح دادم میگم چیکار کنم از یاد مامانم بره مامانم اون مورد اولی رو خیلی قبول داشت اونم ...

خب همینو بهش بگو ،بگو فعلا شرایطش و ندارم و تایمش هم نیست ،،، ببین ازدواج زود مثل اینه که گرسنت نباشه بعد یه قابلمه چلو گوشت بزارن جلوت مجبور شی بخوری ،قطعا بالا میاری ،چون وقتش نبوده ،صلاح خودتو در نظر بگیر

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من