2777
2789
عنوان

🥴افسردگی..

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 71 پست
فدای سرت باز پاشو دوباره تلاش کن، خواهرزاده منم یمدت حال روحیش خوب نبود چندتاازدرساشو نتونست پاس کنه ...

ممنون

خیلی خوبه وقتی ببینی اون قدرام که فکر می کردی تنها نیستی

من چاره ای جز پاشدن نداشتم اگه بلند نمیشدم بیشتر له میشدم

من بارها پاشدم حس میکنم نای بلند شدن ندارم ولی باز بااین حال روحی بدمیبینم هیچکس بجز خودم نمیتونه نجاتم بده اول خدا بعدخودم 🤲🏻ازخدا میخوام تو وهمه اونایی ک حالشون وشرایط زندگیشون خوب نیس معجزه بشه واستون🌸🪷

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم خیلی دست خودم نبود وگرنه اصلا پشت کنکور نمی موندم

عب نداره پیش میاد واسه همه منم یسال دانشگاه دوتا ازدرسامونتونستم پاس کنم همون دوتا درس گند زد ب معدلم ولی خب ترمای بعد جبرانش کردم، این چیزی نیست ک نشه درسش کرد پس دوباره تلاش کن🌱

عب نداره پیش میاد واسه همه منم یسال دانشگاه دوتا ازدرسامونتونستم پاس کنم همون دوتا درس گند زد ب معدل ...

پاس کردن که عیبی نداره لاقل دو سه تا دوست و رفیق تو دانشگاه داشتی من الان اگه کرونا رو هم حساب کنیم میشه پنج سال که دوستامو ندیدم

ممنون خیلی خوبه وقتی ببینی اون قدرام که فکر می کردی تنها نیستی

ن چرا تنها باشی هرکی میاداینجا واسه اینه درد ودل کنه پس هروقت دلت گرفت بیااینجاصحبت کن مطمعن باش گوش شنوا واسه حرفات هست🌸

چیزی که منو اذیت می کنه خریت و سادگی منه

هممون یجایی سادگی داشتیم بازم ممکن داشته باشیم روزگار اونقدر تکونمون میده ک بخودمون میاییم 

اشتباه میکنی دیگه تو خیلی هم عادی هستی

نه ببین اولش شل کردم کنکور اول رو خراب کردم کنکور دوم تمام تلاشم رو کردم ولی خیلی خوش خیال بودم فکر می کردم معدل هیفده نیم خوبه حالا هم ترازی هم انجام شد کلی خراب کرد کنکورمو بعد با رتبه ۲۷۰۰منطقه دو مردود 

پاس کردن که عیبی نداره لاقل دو سه تا دوست و رفیق تو دانشگاه داشتی من الان اگه کرونا رو هم حساب کنیم ...

دوستی ک دوست باشه توبدترین شرایط حتی نشه ببینیشم خودش بهت زنگ میزنه جویای حالت میشه، راستش منم دوست دارم ولی تاوقتی یادم همش من میرفتم سمتشون من واسه اونا همیشه بودم ولی اونا ن تصمیم گرفتم رابطمون قطع کنم فقط اینوبدون تو ب تنهایی کافی هستی هرچندالان شایدنتونی این حرف رو درک کنی نزار مث من وابسته ب دیگران باشی بزارخودت تنهایی بتونی خودت حال خودتوخوب کنی اینطوری قوی میشی 

دوستی ک دوست باشه توبدترین شرایط حتی نشه ببینیشم خودش بهت زنگ میزنه جویای حالت میشه، راستش منم دوست ...

نه بابا دیدم چقدر سو استفاده می کنن از مردم چیزی که من می خوام بودن تو اجتماعه نه دوست پیدا کردن

به اندازه کافی دودش رفته تو چشمم دیگه درسمو گرفتم

ن چرا تنها باشی هرکی میاداینجا واسه اینه درد ودل کنه پس هروقت دلت گرفت بیااینجاصحبت کن مطمعن باش گوش ...

شب خوش 

دیگه وقتشه برم و یک روز مزخرف دیگه رو هم به پایان برسونم