2777
2789
عنوان

🥴افسردگی..

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 71 پست
افسردگی واقعی اینه تو تا وقتی نری پیش دکتر و اون تشخیص نده افسرده ای یا نه نمیتونی رو خودت برچسب افس ...

چی بگم والا جفتش آدمو داغون می کنه اصلا نمی فهمم چرا بعضیا باید اینطوری زجر بکشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بگو تو سن ۱۸سالگی وضعم اینه وای به حال وقتی که متاهل بشم اعصابم خورد میشه بهترین روزای زندگیم ا ...

شرایط زندگی  این روزا واسه همه سخت شده هرادمی بایه مسئله ای داره میجنگه ولی امان ازاون روز ک دیگ نتونی پاشی تازه اول راهی هرچی ک هست هرچی باعث این حالت شده محکم باش قوی باشه درست میشه🌸💮🌸

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

چی بگم والا جفتش آدمو داغون می کنه اصلا نمی فهمم چرا بعضیا باید اینطوری زجر بکشن

چون دنیا همینه زندگی رحم نداره بزرگ و کوچیکم حالیش نیست 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
کاش همه مشکلات مث کنکور بوده این درست میشه ناامیدنباش دوباره تلاش کن ولی ناامیدنباش ولی من مسائل زن ...

اخه قضیه اینه من پارسال صد در صد تلاشمو کردم و مردود شدم فقط به خاطر معدل

کلا امید ندارم دیگه اصلا روحیه پارسال رو هم ندارم به زور روزی یه ساعت بخونم

اره منم این طور هم نیست که نخوام تو اجتماع باشم منتها اصلا فرصتش پیش نمیاد

من نمیتونم من شدم عین برده دیگران برام تصمیم میگیرن،

ازفرصت هات استفاده کن ازتجارب دیگران درس بگیر زرنگ باش نزار بشی تجربه واسه دیگران حالتودرک میکنم ولی زود واسه جا زدن 

کاش میدیدی من چیا کشیدم بعد به مشکلاتت میخندیدی میگفتی اینا که چیزی نیستن

مشکل مشکله وقتی مغزت داغون بشه فرقی نداره چه مشکلی داشتی من الان یه جوری شدم دیگه از عالم و آدم متنفر شدم

شرایط زندگی  این روزا واسه همه سخت شده هرادمی بایه مسئله ای داره میجنگه ولی امان ازاون روز ک دی ...

من چاره ای جز پاشدن نداشتم اگه بلند نمیشدم بیشتر له میشدم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
اخه قضیه اینه من پارسال صد در صد تلاشمو کردم و مردود شدم فقط به خاطر معدل کلا امید ندارم دیگه اصلا ...

فدای سرت باز پاشو دوباره تلاش کن، خواهرزاده منم یمدت حال روحیش خوب نبود چندتاازدرساشو نتونست پاس کنه ولی باز دوباره خوند درست شد، ناامید نباش خواهش میکنم اول راهی

🪷این گل نیلوفر ک تومرداب رشد میکنه توبدترین شرایط، توام توهرحاای هرشرایطی باشی میتونی رشد کنی، 

من خوب نصیحت میکنم ولی متاسفانه واسه خودم نمیتونم عمل کنم..