افسردگی اینه که تو حال ادما رو نداری حوصله هیچکسو نداری همش میخوای بمیری و دنبال راه حل برا مرگ زودت ...
دقیقا این حال رودارم شرایط زندگیمم خوب نیس بیشتر ب این قضیه دامن زده هیچ دلخوشی نیس نمیخوام غرق بشم توباتلاق فردا بهم بگن روانی چون ادم بادرک وشعور اطرافم نیست
حتما پیش مشاور برو حرفای دلتو بزن تا خالی بشی خیلی کمک میکنه
صبح تاشب تواتاقم خانوادم بفکرخودشونن همسرمم بفکرخودش ارزو ب دلم موند بهم بگه مث کوه خودم پشتتم بهم بگه اخه غصه چیو میخوری من هستم ولی تهش میگ اه بس دیگ چته وگوشیو قطع میکنه
دقیقا این حال رودارم شرایط زندگیمم خوب نیس بیشتر ب این قضیه دامن زده هیچ دلخوشی نیس نمیخوام غرق بشم ...
ببین هیچوقت کلمه روانی رو به کار نبر ادم حتی مشکلی هم پیدا کنه هیچ خجالتی نداره میدونی چرا؟ چون ادمایی که میرن میش روانشناس و روانپزشک کسانی هستن که ادم های بیشعور و عوضی بیرون عصبابشونو به هم ریختن در واقع مریض های واقعی ادمای دیگن که نمیخوان قبول کنن مشکل دارن و باید خودشونو درست کنن
من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
چطوریه؟یه توضیح بده چون منی که دو ساله تک و تنها تو خونه قرنطینه شدم بدون دوست بدون هم صحبت ظاهرا ه ...
توضیح میدم کسی بهت توضیح داره میده که ۴ ساله از خونه پاشو بیرون نزاشته ۱۸ سال سن داره ولی یه دوستم نداشته خانوادش نخواستنش و با مصرف دارو زندست یه ذره دیر داروشو بندازه میره بیمارستان
چطوریه؟یه توضیح بده چون منی که دو ساله تک و تنها تو خونه قرنطینه شدم بدون دوست بدون هم صحبت ظاهرا ه ...
با من از تنهایی حرف نزن یه کدوم از مشکلات و درد هایی که کشیدمو کشیده بوین الان زنده نبودین من ۱۸ سالمه اره سنم کمه ولی به اندازه یه ادم ۵۰ ساله زجر کشیدم