2777
2789
عنوان

🥴افسردگی..

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 71 پست
خانوادم باکسی رفت وامدندارن شوهرمم اونقدر شکاک نمیزاره تاسرکوچه برم تفریح این روزام خواب وگریه

حتما پیش مشاور برو حرفای دلتو بزن تا خالی بشی خیلی کمک میکنه 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
افسردگی اینه که تو حال ادما رو نداری حوصله هیچکسو نداری همش میخوای بمیری و دنبال راه حل برا مرگ زودت ...

دقیقا این حال رودارم شرایط زندگیمم خوب نیس بیشتر ب این قضیه دامن زده هیچ دلخوشی نیس نمیخوام غرق بشم توباتلاق فردا بهم بگن روانی چون ادم بادرک وشعور اطرافم نیست

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی خوابم اونقدر زیادمیشه حتی نکیتونم بشینم چشمام بسته میشه گاهیی تاصبح بیدارم کل سیستم زندگیم بهم ...

من گاهی اوغات شگفت زده می شم چطور هنوز نرفتم سمت دود و دم خیلی سخته دارم خودمو به زور نگه می دارم که کار اشتباهی نکنم

حتما پیش مشاور برو حرفای دلتو بزن تا خالی بشی خیلی کمک میکنه 

صبح تاشب تواتاقم خانوادم بفکرخودشونن همسرمم بفکرخودش ارزو ب دلم موند بهم بگه مث کوه خودم پشتتم بهم بگه اخه غصه چیو میخوری من هستم ولی تهش میگ اه بس دیگ چته وگوشیو قطع میکنه

بابا این افسردگی نیست ناراحتیه نا امیدیه افسردگی متفاوته 

چطوریه؟یه توضیح بده

چون منی که دو ساله تک و تنها تو خونه قرنطینه شدم بدون دوست بدون هم صحبت ظاهرا هیچی از افسردگی نمی فهمم

من گاهی اوغات شگفت زده می شم چطور هنوز نرفتم سمت دود و دم خیلی سخته دارم خودمو به زور نگه می دارم که ...

این حال داره ازبین میبرتمون چ برسه بریم سمت دود و.. 😔

دقیقا این حال رودارم شرایط زندگیمم خوب نیس بیشتر ب این قضیه دامن زده هیچ دلخوشی نیس نمیخوام غرق بشم ...

ببین هیچوقت کلمه روانی رو به کار نبر ادم حتی مشکلی هم پیدا کنه هیچ خجالتی نداره میدونی چرا؟ چون ادمایی که میرن میش روانشناس و روانپزشک کسانی هستن که ادم های بیشعور و عوضی بیرون عصبابشونو به هم ریختن در واقع مریض های واقعی ادمای دیگن که نمیخوان قبول کنن مشکل دارن و باید خودشونو درست کنن

اجتماعی نیس صبح تاشب خونم حتی نمیتونم تاسوپری  سرکوچه برم فقط ازتون میخوام دعاکنیدبرام 🙏🏼🤲🏻

منم مثل خودتم دوستام تو شهر بودن خودم اهل شهرستانم کنکورو گند زدم پشت کنکوری شدم هیچ دوستی ندارم اینجا و الان برای بار دوم پشت کنکوری شدم

چطوریه؟یه توضیح بده چون منی که دو ساله تک و تنها تو خونه قرنطینه شدم بدون دوست بدون هم صحبت ظاهرا ه ...

من اشتهاندارم

همش خوابم 

دوستندارم کسیو ببینم 

ذوق هیچیو ندارم

کارم همش گریه پس ب این چی میگن؟!؟ 

چطوریه؟یه توضیح بده چون منی که دو ساله تک و تنها تو خونه قرنطینه شدم بدون دوست بدون هم صحبت ظاهرا ه ...

توضیح میدم کسی بهت توضیح داره میده که ۴ ساله از خونه پاشو بیرون نزاشته ۱۸ سال سن داره ولی یه دوستم نداشته خانوادش نخواستنش و با مصرف دارو زندست یه ذره دیر داروشو بندازه میره بیمارستان 

این حال داره ازبین میبرتمون چ برسه بریم سمت دود و.. 😔

نه اخه مدام چت باشی باز لاقل گذر زمان رو حس نمی کنی سریع می گذره هیچکس هم نمیفهمه حال آدم رو میگن تو که همه چیزت فراهمه مشکلی نداری چی قد قد می کنی

ببین هیچوقت کلمه روانی رو به کار نبر ادم حتی مشکلی هم پیدا کنه هیچ خجالتی نداره میدونی چرا؟ چون ادما ...

همسرم میگه توروانی نمیفهمه چقدر توفشارم فشاری ک همسر وخانوادم روم گذاشتن قبول ندارن رفتاراشون اشتباه هیچکس بفکرمن نیس هرکدوم بفکر منفعت خودشونن

با من از تنهایی حرف نزن یه کدوم از مشکلات و درد هایی که کشیدمو کشیده بوین الان زنده نبودین من ۱۸ سالمه اره سنم کمه ولی به اندازه یه ادم ۵۰ ساله زجر کشیدم

من اشتهاندارم  همش خوابم  دوستندارم کسیو ببینم  ذوق هیچیو ندارم کارم همش گریه پس ...

افسردگی ریشه در گوشه گیری داره حالا چه اجباری چه اختیاری

البته برای اشتها پیشنهاد میکنم برو باشگاه قشنگ اشتها باز میشه