2777
2789

اکستون یا شوهر سابقتون یا نامزد سابقتون بهتون زده بود چیه؟🤣

خودم بهم گفته بود تو خیلی خوش شانسی از اینکه منو داری خیلییی جدی میگفتا!

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت هیچکس از تو زیبا تر نیست حتی تصویرت توی آیینه هم به اندازه خودت زیبا نیست :)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

گفت هیچکس از تو زیبا تر نیست حتی تصویرت توی آیینه هم به اندازه خودت زیبا نیست :)

این نه خنده دار بود نه عجیب 🥺🤧

عررررررررررررر😭😂😂😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

حرف خنده دار زیاد بهم زده شوهرم ولی از اونجایی ک من حرفا و ب خصوص ابعاد طنز قضایا یادم میره الان یاد ...

نه منظورم اون حرفی که باعث شد شک کنید یا حس عجیب بگیرید

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
برای تو هیشکی من نمیشه🤣 مزخرف عن🥴

🙄😂😂

من نفهمیدم چی شد

اینکه گفته بود برات گردن بند گرفتم برات میارم ولی نیورد .گل نگرفته بود بعدا گفت جلو گلفروشی وایساده بودم میخواستم بگیرم ولی با خودم فک کردم چجوری میخوای ببری خونه برا همون نگرفتم.  بعد قرار اول گفت دفعه بعدی مهمون توییم😒 با این ایموجی خودشم. 

قبل قرار اول فاز رل زدن بود رفتم گفت جدی نگیریا من قصدم دوستیه من با بچه های هم دانشگاهی قرار گذاشتیم ازدواج نکنیم. 

و ........ 

سرم درد میکنه وقتی فکر میکنم بهش😂😂😂😂 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

این نه خنده دار بود نه عجیب 🥺🤧 عررررررررررررر😭😂😂😂

🤭🤭🤭🤭 فهمیدید ک میخواستم دق بدم یا نه ؟ 🤣🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چقدر قشنگ😍😍😍😍

😍😍 خیلی

البته سابق نیست و موجوده الان 🤣 ولی دوس داشتم مطرح کنم 🤭🤭🤭🤭🤭

نه منظورم اون حرفی که باعث شد شک کنید یا حس عجیب بگیرید

گاهی میگه اگه میدونستم اوضاع مملکت اینطوری میشه باتو ازدواج نمیکردم ک با خودم گرفتارت کنم این حرف میتونه معنی دوست داشتن بده میتونه معنی پشیمونی از بامن بودن بده ی کم این حرف گیجم میکنه

اینکه گفته بود برات گردن بند گرفتم برات میارم ولی نیورد .گل نگرفته بود بعدا گفت جلو گلفروشی وایساده ...

🤨🤨😶😶 عجبببببب