2821
2789
رقابت با کی؟با ما یا همکلاسیاش؟

با هم سناش

و شما هم چون نمیخواد از کسی عقب باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرش به یه چیز دیگه گرمه و شاید ی مشکلاتی هست ک اذیتش میکنه

دوسم داره؟

بنظرت مردود میشم هویت؟

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
یعنی آخرش چطور میشه به هدفم میرسم یا نه؟

اگه دست از تلاش بر نداری چرا ک نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

مرسی جواب دادی😘 من میخوام کار مژه رو شروع کنم به نظرت برام فایده و درآمد داره؟یا وقت تلف کنیه اخه ...

فداخوبه ممکنه بعدا درآمدش بهتر بشه ، ولی خب از یه طرفی میتونه وقت تلف کنی باشه ک الان همه ناخن کار و مژه کار و اینان ، ولی به نظرم براتون خوب اومد

ولی سعی کن بیشتر به درسات بچسبی

دوسم داره؟ بنظرت مردود میشم هویت؟

شاید به نظرم آره

آره ...

خیانت میکنه ینی

احتمالا بله

شاید به نظرم آره آره ...

هویت مردود میشم؟

خودت دنبال حس ششمی ! بعد حس ششم نظر میدی عجب

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
 هویت مردود میشم؟ خودت دنبال حس ششمی ! بعد حس ششم نظر میدی عجب

عزیزم شما مجبور نیستی سوال بپرسی از من ک بخوام جواب بدم اگه به نظرت مسخره میاد

این حسه و میخوام نظر بقیه رو هم بدونم راجع به خودم

خدا ک نیستم راجع به خودم و آینده و اینا همه چی رو بدونم و شاید اگه چیزی راجع به خودم بگم و مثبت باشه میگم این ناخودآگاه ذهنمه و میخواد اون کار به درستی و خوبی انجام بشه ولی کس دیگری نظر بده منطقی تره

آیندم چطوره؟خودم ثروتمند میشم؟

به نظر میاد ک خوب باشه

آره یه جورایی میتونی راضی بشی

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز