2821
2789
چون حس ششمت قویه 😅 ولی بهم گفتی محمد درخواست میده  چرااااا هنوز ندادهههه😅

فدات لطف داری 🤭

صبر کن ی کم 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به هدفم میرسم؟ دختر خالم ف درسش چطوره؟

اگه تلاش کنی و موانعو جدی نگیری و خودتو دست کم نگیری بله

خوبه و اکثرا برا رقابت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

به خدا دیگع صبرم داره تموم میشه😅

😂😂 گفتم کی درخواست میده ؟

الان برات دعا میکنم زودتر بده

اگه تلاش کنی و موانعو جدی نگیری و خودتو دست کم نگیری بله خوبه و اکثرا برا رقابت

من فک‌کنم تو ی تاپیک دیدم خودت دنبال حس ششم بودی؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

من کی ازدواج میکنم؟مشخصاتش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟

مهر ۴۰۳

قدش متوسط ، شغل آزاد ، وضع مالی متوسط ، مرد بدی نیست ولی میتونه از مادرش ی کم بترسه و یه جاهایی طرفتو نگیره

به نظرم سنتیه ، خودشون میان

من فک‌کنم تو ی تاپیک دیدم خودت دنبال حس ششم بودی؟

بله

میشه جوابمو بدی  چرا کم پیداست؟؟

سرش به یه چیز دیگه گرمه و شاید ی مشکلاتی هست ک اذیتش میکنه

گفتین ممکنه ۲ تا ۳ ماه طول میکشه شایدم کمتر  مرسی عزیز دلم🥹😘

فداتشم عزیزم انشاءالله هرچی به خیر و صلاحته

مهر ۴۰۳ قدش متوسط ، شغل آزاد ، وضع مالی متوسط ، مرد بدی نیست ولی میتونه از مادرش ی کم بترسه و یه جا ...

مرسی جواب دادی😘

من میخوام کار مژه رو شروع کنم به نظرت برام فایده و درآمد داره؟یا وقت تلف کنیه اخه من دانشجو هستم و درسام خیلی سنگینه

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز