2777
2789
من در شرفش هستم اما ب نقطه ای رسیدم ک طلاق رو پرتگاه نمیبینم بلکه پله ای برای رهایی و ازاد شدن و پیش ...

وقتی از ادم اشتباه جدا شی

روز اخر دادگاهتون حس میکنی روی زمین نیستی

من از ذوق نمیدونستم چیکار کنم و همش میگفتم من چقدررر کار دارم :))

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من آدم اگه ی دلخوشی تو زندگیشم داشته باشه میشه ولی من نه

بستگی داره دلخوشی رو چی فرض کنی بعصیا ی کیس دیگه یا یه ادم دیگه مثه مادر پدر یا کسی دیگه از خانوادش .. ولی من تنها دلخوشیم اینه ک ب طرف بفهمونم ک حق با منه و پیش همه اونایی ک مخالف ازدواج باهاش بودن کم نیارم .... بگم من پای اشتباهم موندم تجربش کردم و برگشتم .... ولی بعدش ی دختر ۲۳ ساله نخاهم بود یه خانم با تجربه چند برابر سنم هستم

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند،زیبه اندیشان ب زیبایی رسند،انقدر زیباست این بی بازگشت ، کز برایش میتوان از جان گذشت .... ❤
درسته اما طلاق برا اونایی ک بفکر خودشون باشن میتونه ی شروع دوباره باشه ی شروع با تفاوت در نظر گرفتن ...

جاریم طلاق گرفت یه بچه داره 

هر چی برادر شوهرم گفت طلاق نگیر 

بیا با هم اشتباهاتمونو درست کنیم

ولی اون دلخوش حمایتهای پدرش بود

از موقع عقد جنگ و دعوا داشتن با چند سال بعد ک بچه دار شدن و بچه ۴ ساله شد

الان ک برادر شوهرم میره بچه اشو ببینه ب شوهرم گفته خانم سابقم داغون شده خیلی شکسته شده

زن بیشتر آسیب میبینه تو طلاق

اگه مالی و حمایتی تامین باشه خب چه بهتر

جاریم ک طلاق گرفت برادرش بدهی بالا آورد

پدرش یهو برشکست شد

کلا وضعشون ریخت بهم

اینم مجبور شده برا سر کار

وقتی زن برادر شوهرم بود حداقل مالی تامین بود

اونقدم مشکل نداشتن

از بس پدرش گفت الن و بلن اینم طلاق گرفت

جاریم طلاق گرفت یه بچه داره  هر چی برادر شوهرم گفت طلاق نگیر  بیا با هم اشتباهاتمونو درس ...

الان برادر شوهرتون ازدواج کرده؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
من تاروز آخر دادگاه رفتم باز باحرفاش خریت کردم برگشتم

اشتباه کردی 

مخصوصا بعد اون مدت!

من بابام نمیزاشت حتی بهم پیام بده ، میگفت وقتی خونتو ترک کردی دیگه نباید برگردی چون حتی اگه اون عوض شه دیگه اوضاع خوب نمیشه

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
جاریم طلاق گرفت یه بچه داره  هر چی برادر شوهرم گفت طلاق نگیر  بیا با هم اشتباهاتمونو درس ...

مشکل منم همین بود پدرم کامل حمایتم کرد پشتم بود دوسال و نیم دادگاه دویدم آخرش ایقد پشتم بودن زدم زیر همه چی برگشتم گفتم شاید پشیمون شم ولی الان خیلی پشیمونم برگشتم

مشکل منم همین بود پدرم کامل حمایتم کرد پشتم بود دوسال و نیم دادگاه دویدم آخرش ایقد پشتم بودن زدم زیر ...

چرا الان پشیمونید?

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
اشتباه کردی  مخصوصا بعد اون مدت! من بابام نمیزاشت حتی بهم پیام بده ، میگفت وقتی خونتو ترک کرد ...

منم اصلا گوشی نداشتم و نمیزاشتن حتی تو دادگاه زودرو شم چقدر بابامو بی احترام کرد باز برگشتم،،

الان برادر شوهرتون ازدواج کرده؟

در شرفه یعنی خیلی بهش پیشنهاد میکنن

ولی نمیدونم چرا قبول نمیکنه

میگه تا تکلیف دخترم روشن بشه بیارمش پیش خودم

من ک همش میگم خدا اگه خیره با همسر سابقش آشتی کنه

بازم مادر یه چیز دیگه