2777
2789
عنوان

باورم نمیشه این کارو کردم

414 بازدید | 27 پست

امروز رفتم سر کوچه منتظر دخترم بایستم تااز سرویس تحویل بگیرم یه پسر بچه  کلاس دومی اومد از کنارم رد شد یکم که دور شد یهو یه سگ به بچه حمله کرد پارس میکرد و میخواست بگیرتش بچه خیلی ترسیده بود یهو نمیدونم این شجاعت رو از کجا آوردم چنان دویدم طرف سگ و به بچه گفتم بدو خونتون و سگ رو دعوا کردم خودمم تعجب کردم ،چون من از سگ خیلی میترسم اینبار سگ دوید سمت من اما خودمو نترس نشون دادم یه سگ پرت کردم طرفش سگ ول کرد رفت اما تو رو خدا مثل من اگه تو کوچه خلوت هستید و عبور کمه برید سر کوچه منتظر بچتون بمونید عزیزان اگه خدایی نکرده من اونجا نبودم الان حال بچه معلوم نبود ،من زیر بارون زیر برف رفتم شده تا یک ربع ده دقیقه موندم بیرون اما دلم نیومده به دخترم بگم تنها بیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شجاعت مادرانه توهمه دنیا معروفه فقط هم برای ادم نیست بلانسبت شما حیوو نایی هم توله دارن کسی نمیتونه نزدیکشون بشه 

شمام حس مادرانت بیدار شده

کاش سگ های بدون قلاده رو به یه روش انسان دوستانه ای  عقیم میکردن خیلی زیاد شدن خطرناکه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شجاعت مادرانه توهمه دنیا معروفه فقط هم برای ادم نیست بلانسبت شما حیوو نایی هم توله دارن کسی نمیتونه ...

آخه بچه ی خودم نبود اما دلم نیومد نرم سمتش اینم در حالی بود که ممکن بود جون خودم تو خطر بیوفته چون سگ وحشی بود

اون موقع یک عده احمق میان میگن چرا سگا را جمع کنن از تو شهر اینا حیوون خدان و......  واقعا حم ...

باورت میشه بدون دلیل دوید سمت بچه من خودم دلممیسوزه برای سگ ها تو سرما و بدون غذا خیلی اذییت میشن ای کاش عقیم کنن تو یه جایی نگهداری بشه