2777
2789
عنوان

باورم نمیشه این کارو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمت گرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اون موقع یک عده احمق میان میگن چرا سگا را جمع کنن از تو شهر اینا حیوون خدان و......  واقعا حم ...

يادمه خيلي قبلتر. يكي از كاربرا اينجا باردار بود جنينش ايست قلبي كرده بود بخاطر اينكه ي سگ بهش نزديك شده بود و چسبيده بود بهش و اينم ترسيده بود و از ترس نميتونست تكون بخوره ماههاي اخر بارداريش بود ميرفت پياده روي و يكي سگ بزرگ زشتش رو بدون قلاده اورده بود بيرون

مردك تا برسه ب اين سگش ديگه اون جنينش ايست قلبي داشته

کسی نگفته جمع نکنن پانسیون ببرنشون نکه بکشنشون!

منم با پانسیون مخالف نیستم

ببرن

یک مستند نشون میداد کلی سگ هار گرفته بودن برده بودن خارج شهر. 

حالا وسط این ماجرا چون اینا سگ ولگرد بودن و وحشی چندتاشونم با گلوله مرده بودن بعد خانمه یک سلیطه ای بود ۵ تا مرد نمیتونستن جلوشو بگیرن هی جیغ و داد میکرد کشتید کشتید

بعد خانواده هایی نشون میداد که این سگا اعضای خانواده شونو تیکه پاره کرده بودن مرده بود فرد. 

بعد میان اون چند تا مورد فیلم میزارن تو مجازی یک عده هی میگن کشتن و فلان بابا اون مامورا هم ادمن احساس دارن نمیزنن الکی بکشن

از طرفی نگه داری اینا هزینه و جا و نیرو میخاد انصافا خودت حاضری شغلت این باشه؟ حوصله داری؟ منم نمیگم بکشن اما همه اینا هم هست 

اینقدم تعدادشون زیاده حتی شهرداری هم دیگه زورش نمیرسه جمع کنه ولشون میکنه مردم زخمی میکنن

يادمه خيلي قبلتر. يكي از كاربرا اينجا باردار بود جنينش ايست قلبي كرده بود بخاطر اينكه ي سگ بهش ...

اگر طرف فوبیای شدید داشته باشه قطعا منجر به مرگ میشه 

نباید اصلا بیرون بیارن اگرم میارن نباید رها بشه 

من جای شوهرش بودم علیهش شکایت میکردم 

من خودم خیلی میترسم به صورت کلی. حتی اگر ازم دور باشه. 

اگر طرف فوبیای شدید داشته باشه قطعا منجر به مرگ میشه  نباید اصلا بیرون بیارن اگرم میارن نباید ...

اره خب خيلي ترسناك هست اينجوري ك من از تصور حرفاش يادم مونده يك سگ بزرگ و زشت و سنگين وزن ك اومده خودشو اويزون كرده ب اين بنده خدا.. بعد صاحبش كلي عقب تر بوده

با خونسردي اومده گرفته اينو 

من حتي اين حس رو ب گربه هم دارم ميترسم ي دفعه وحشي شه بپره روم 

نميدونم بقيه چطور اينا رو توي خونه زندگيشون راه ميدن كنارش ميخابن هر چي باشه ي حيوون زبون نفهم هست و غريزه خودشو داره  و قابل پيش بيني نيست ادمي ك زبونش رو ميفهمي و از جنس خودت هست تا اين حد قابل پيش بيني نيست ولي ي عده دست ميكنن تو دهن سگ  ولگرد ك بگن اينا خيلي خوب هستن..

منم با پانسیون مخالف نیستم ببرن یک مستند نشون میداد کلی سگ هار گرفته بودن برده بودن خارج شهر.  ...

هزینه و جا بجای اینکه این همه اختلاس کنن یکم به شهر و حیوونا برسن

شغلم عزیزم این همه دامپزشک داریم این همه ادم دارن با حیوونا کار میکنن ینی جی این حرفتون

بله موافقم قطعا که نمیشه همینجوری ولشون‌کرد ولی بعضیاشونم از گرسنگی و بی جایی هار میشن