2789

فعلا ک باید تا یه سال صبر کنم خدا کنه خوب بشه هم برا من هم برا شما باب دلتون بشه 💖🥰🥺

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حالا من حس میکنم قیافه قبلیم بهتر بود یام چون تغییر کردم به نظرم اونجور میاد

نه عزیزم، خوب گیریم ک عوض هم شده باشه، دیگه با قیافه جدیدت حال کن، آرایش کن لباس خوب بپوش، بزار روحیات خوب بشه مطمئن باش حالت خیلی بهتر میشه و ب قیافت عادت میکنی 

حالا من دختر ۵ ساله م اولین بار ک چسبو باز کردم برگشت گفت مامان چقد خنده دار شدی 🤣

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
حالا من دختر ۵ ساله م اولین بار ک چسبو باز کردم برگشت گفت مامان چقد خنده دار شدی 🤣

خخخخ پسر منم اولش می‌ترسید فرار میکرد بخدا مال من چی بالا بود 

جوش میزنه بینیم چیکار کنم بعد ماه سوم اینجور شد.

منم جای بخیه هام جوشای سفید 

از چسبت نیس؟ چسب نزدی بعد سه ماه؟ دکتر ب من گفت هر روز چسبتو عوض کن ک جوش نزنه، با پد الکلی هم تمیز ...

نه نزدم عزیزم فقط میشورم الان با محلول ازیترومایسین میزنم رو جوشام بهتر میشه کل صورتم میزنه

نه نزدم عزیزم فقط میشورم الان با محلول ازیترومایسین میزنم رو جوشام بهتر میشه کل صورتم میزنه

بچه ها توروخدا میشه یه کانال بزنین خرف بزنیم باهم روحیه بگیریم