2789
منم نوک بینیمو تراش داد خیلی پهن بود

داخل مطب تراش داد من قوز بینیم انگار خوب نشده بهش گفتم تراش میدین برام کلاژن تزریق کرد به وسط بینیم خوب شده بود ولی باز انگار اثرش رفته وسط بینیم گود داره 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم تو خوبی دیگه جاری من بدجنسی میکنه دوست داده منو عذاب بده 

بخدا خیلی خوبه حرفشو گوش نده دیدی برا منو ک سربالا تره 

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
بخدا خیلی خوبه حرفشو گوش نده دیدی برا منو ک سربالا تره 

برای تو میاد پایین تا ۶ بیشترین افت رو داره نوک بینی من چون ۵ ماهه عمل کردم میترسم دیگه پایین نیاد

دماغم منم از قبل خیلی بهتر شده یعنی خودم متوجه میشم ولی یکی میگه کوتاهه یکی میگه فاصله زیاده بین لب و بینی یکی میگه از نیمرخ درازه

برای تو میاد پایین تا ۶ بیشترین افت رو داره نوک بینی من چون ۵ ماهه عمل کردم میترسم دیگه پایین نیاد

ممکنه پایین نیاد ولی ورم نوک بینیت ک بخوابه، کوچکتر دیده میشه، بعدشم قیافه قبلیت چطور بود؟ از اول بهتر نشده؟ 

دماغم منم از قبل خیلی بهتر شده یعنی خودم متوجه میشم ولی یکی میگه کوتاهه یکی میگه فاصله زیاده بین لب ...

نه بابا بنظرم بهت حسادت میکنن خاله من داره منفجر میشه ببینیدفقط

دماغم منم از قبل خیلی بهتر شده یعنی خودم متوجه میشم ولی یکی میگه کوتاهه یکی میگه فاصله زیاده بین لب ...

اصلا گوش نده مطمین باش خوب شدی که ایراد میگیرن

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
ممکنه پایین نیاد ولی ورم نوک بینیت ک بخوابه، کوچکتر دیده میشه، بعدشم قیافه قبلیت چطور بود؟ از اول به ...

حالا من حس میکنم قیافه قبلیم بهتر بود یام چون تغییر کردم به نظرم اونجور میاد