2789

فعلا ک باید تا یه سال صبر کنم خدا کنه خوب بشه هم برا من هم برا شما باب دلتون بشه 💖🥰🥺

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا من حس میکنم قیافه قبلیم بهتر بود یام چون تغییر کردم به نظرم اونجور میاد

نه عزیزم، خوب گیریم ک عوض هم شده باشه، دیگه با قیافه جدیدت حال کن، آرایش کن لباس خوب بپوش، بزار روحیات خوب بشه مطمئن باش حالت خیلی بهتر میشه و ب قیافت عادت میکنی 

حالا من دختر ۵ ساله م اولین بار ک چسبو باز کردم برگشت گفت مامان چقد خنده دار شدی 🤣

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
حالا من دختر ۵ ساله م اولین بار ک چسبو باز کردم برگشت گفت مامان چقد خنده دار شدی 🤣

خخخخ پسر منم اولش می‌ترسید فرار میکرد بخدا مال من چی بالا بود 

جوش میزنه بینیم چیکار کنم بعد ماه سوم اینجور شد.

منم جای بخیه هام جوشای سفید 

از چسبت نیس؟ چسب نزدی بعد سه ماه؟ دکتر ب من گفت هر روز چسبتو عوض کن ک جوش نزنه، با پد الکلی هم تمیز ...

نه نزدم عزیزم فقط میشورم الان با محلول ازیترومایسین میزنم رو جوشام بهتر میشه کل صورتم میزنه

نه نزدم عزیزم فقط میشورم الان با محلول ازیترومایسین میزنم رو جوشام بهتر میشه کل صورتم میزنه

بچه ها توروخدا میشه یه کانال بزنین خرف بزنیم باهم روحیه بگیریم