2821
2789
عنوان

بعد زایمان

310 بازدید | 18 پست

خانوما بعد زایمان طبیعی تا چن روز استراحت میکنید من بخیه نخوردم استراحت مم کم بود یعنی رحم و واژنم جمع میشه دوباره؟ الان 20 روزه میتونم سردی جات بخورم؟ 

تا چهل روز مراقبت ویژه از خودت کن 😐😐چرا پاشدی کار میکنی خسته نیستی واقعا ؟؟؟؟

آخه تنهام تا ده روز مامانم پیشم بود و رفت اون ده روزم دوروز اول بستری بودم باز بعد چن روز ب خاطر عفونت دوباره دوروز بستری بودم مامانمم طفلی آرتروز داره زانوش مجبورم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه تنهام تا ده روز مامانم پیشم بود و رفت اون ده روزم دوروز اول بستری بودم باز بعد چن روز ب خاطر عفو ...

پس حداقل تا چهل روز کار سخت نکن وسایل مقوی و گرم بخورحتما اب جوشیده بخور صبحانه هر روز کاچی برا خودت درست کن و.....

پس حداقل تا چهل روز کار سخت نکن وسایل مقوی و گرم بخورحتما اب جوشیده بخور صبحانه هر روز کاچی برا خودت ...

چیزای مقوی میخورم و کار زیادی هم نمیکنم ولی پادرد دارم جوری ک استخون ساق پام تیر میکشه و حس میکنم یکم واژن درد دارم بدتر از همه بواسیرمم زده بیرون حالا نمیدونم واژنم درد میکنه نمیتونم بشینم یا ب اسیره؟ اصن ی وضعیم ی بچه دیگ هم دارم یکم کارام زیاده ولی کار سنگین نمیکنم

پس حداقل تا چهل روز کار سخت نکن وسایل مقوی و گرم بخورحتما اب جوشیده بخور صبحانه هر روز کاچی برا خودت ...

بعد چرا باید آب جوشیده خورد آخه مامانم میگ اصن آب نخور تا 40 روز منم از وقتی رفته گوش نکردم آب سرد میخورم آب جوشیده هم نیس

چیزای مقوی میخورم و کار زیادی هم نمیکنم ولی پادرد دارم جوری ک استخون ساق پام تیر میکشه و حس میکنم یک ...

لباس گرم بپوش لگن و زانوت باد برداشته لباس گرم خوبش میکنه برای بوسیراهم چیزای ملین بخور شنیدم دمنوش بارهنگ خیلی خوبه برای یبوست  خودش خوب میشه 

قدم نو رسیده مبارک باشه اسمش رو چی گذاشتی ؟؟

بعد چرا باید آب جوشیده خورد آخه مامانم میگ اصن آب نخور تا 40 روز منم از وقتی رفته گوش نکردم آب سرد م ...

وایی حرف مامانت درسته هم شیرت ابکی میشه هم شکمت اب میندازه جم نمیشه مراقب باش دختر

2823
2791
2779
2792