2777
2789

تو تاپیک قبلیم از شرایطم گفتم که چند وقته عقدم و پول نداریم عروسی بگیریم یه مادر دارم که همش دعوا و تحقیرت میکنه انگار نوکر خودشو بچه هاشم سر من داد میزنه که فلن چی بیارم برا پسرش میترسم از اینکه بعدا منم رفتم تو زندگی همینجوری رفتار کنم با شوهرم و بچم و با اینکه دلم عروسی میخواد دیگه خسته شدم میخام زود وسایل بگیریم بدون عروسی پول جور کنم بریم ماه عسل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم عروسی میخواد،وقتی نداره شوهرت چه کاریه؟خیلی خرج عروسیه هااااا،اگه دستتون خالیه واقعا عقب میندازتون در صورتیکه با همون پول میتونید ماشینی چیزی بگیرید،من اگه خدا قسمت کرد شاید خودم بگم عروسی نمیخوام

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
منم دلم عروسی میخواد،وقتی نداره شوهرت چه کاریه؟خیلی خرج عروسیه هااااا،اگه دستتون خالیه واقعا عقب مین ...

تو چند وقته عقدی ؟

خودتم شاغلی ؟

من دلم میخواد یه درآمدی داشته باشم که بتونم یه کاری کنم برا زندگیم 

بهترین کار رو میکنی فقط سعی کن زودتر بری سر زندگیه خودت بعدشم همیشه جمع کن و پس انداز داشته باش که ا ...

انقدر قبح طلاقو نشکنین

یعنی چی پس انداز کن که اگه جدا شدی پول داشته باشی

بهش امیدواری بده و از اینده ی خوب حرف بزن و ارزوهای خوب بکن برا زندگیش

سقت سیاهه

تو چند وقته عقدی ؟ خودتم شاغلی ؟ من دلم میخواد یه درآمدی داشته باشم که بتونم یه کاری کنم برا زندگی ...

من یخورده قضیه ازدواجم پیچیدست،عقد نیستم،اگه میتونی بری سرکار برو حتما خیلی خوبه

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃