تو تاپیک قبلیم از شرایطم گفتم که چند وقته عقدم و پول نداریم عروسی بگیریم یه مادر دارم که همش دعوا و تحقیرت میکنه انگار نوکر خودشو بچه هاشم سر من داد میزنه که فلن چی بیارم برا پسرش میترسم از اینکه بعدا منم رفتم تو زندگی همینجوری رفتار کنم با شوهرم و بچم و با اینکه دلم عروسی میخواد دیگه خسته شدم میخام زود وسایل بگیریم بدون عروسی پول جور کنم بریم ماه عسل
بهترین کار رو میکنی فقط سعی کن زودتر بری سر زندگیه خودت بعدشم همیشه جمع کن و پس انداز داشته باش که اگه خدای نکرده همسرت بد بود بعد از جدا شدن بتونی مستقل زندگی کنی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم دلم عروسی میخواد،وقتی نداره شوهرت چه کاریه؟خیلی خرج عروسیه هااااا،اگه دستتون خالیه واقعا عقب میندازتون در صورتیکه با همون پول میتونید ماشینی چیزی بگیرید،من اگه خدا قسمت کرد شاید خودم بگم عروسی نمیخوام