2777
2789
عنوان

بحث داغ ازدواج😂

2405 بازدید | 65 پست

دوستان تایپک ازدواج و که دیدم ، خیلیا ادعا میکردن بستگی به عقل و شعور داره یکی تو ۱۸ سالگی میتونه از پسش بر بیاد یکی تو ۳۰ سالگیم نمیتونه ، واقعا چرا فکر میکنین صرفا کسی که زود ازدواج نمیکنه عقل یا توانایی شو نداره؟ چرا به این دقت نمیکنن الویتای آدما با هم متفاوته:/ 

واقعا برام جالبه برای دفاع از ازدواجای زود میگن یکی تو ۱۵ سالگی عقلشو داشته خب یعنی چی ، اینا فکر میکنم هرکی دیرتر ازدواج میکنه بی عقل و دست و پا چلفتیه😐😂

کوچ تا چند؟ مگر میشود از خویش گریخت؟🍃

دیگه هرکی یجور دوس داره

اهمیت نده

زندگیه من واسه منه

زندگی یکی دیگه مخصوص خودشه

هر کاری کنیم ب شخص خودمون برمیگرده پس 

ذهنتو درگیر نکنو درستترین انتخابو واسه خودت کن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همدیگه رو نقض نمکنن...هر کی ی سنی حال میکنه ازدواج میکنه دیگ

خب اینکه قابل قبوله ولی خیلیا رو این تفکر مانور میدن و با افتخار میگن بحثم اون دسته است

به چه چیزا فک میکنین 

خب یکی بیکاره نمی‌خواد درس بخونه نمی‌خواد مستقل شه زود شوهر می‌کنه 

یکی هم هدف داره دیر ازدواج می‌کنه یا شاید شرایط ازدواج رو نداره

چجوری برا همه یه نسخه میپیچین

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️

حالا به من ربطی نداره ولی اکثر همونایی که همین حرفارو میزنن، توی لحن صحبتشون دقت کنید یه بی احترامی ریزی دارن و جالبیش اینه که خیلی هم ادعای فرهنگشون میشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ماچ بهت

😘

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

خب واقعا شماها چیکار دارید کی تو چه سنی ازدواج کرده

این سایت پره از خانمای متاهل و بعضن  شاید ۱۵ سالگی ازدواج کرده باشن و با حرفاتون دلخور شن

اخه اگ خودش ازدواج کرده و تا الان ازدواجشو داره به شماها چه 

اگه کسی نیس باهاش ازدواج کنن یا کسی نیس بگیرتشون لازم نیس از ناراحتی توپو بندازن تو زمین کسایی ک ۱۵ سالگی ازدواج کردن شما ک تو زندگی اونا نیستید بدونید چرا ۱۵ سالگی ازدواج کردن 

بسه دیگه

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

وقتی میگن اونی که زود ازدواج کرده به بلوغ فکری رسیده صرفا منظورشون این نیست که اونی که بزرگه و ازدواج نکرده عاقل نیست

اولویت هرکسی متفاوته

ازدواج باید برپایه همین بلوغ فکری باشه نه علاقه و چیزای دیگه...

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
بعضی بچه ها نسبت به هم سن سال هاشون بالغ ترن نمیشه انکار کرد

این درسته ولی دلیل نمیشه ماها که بین جمع دوستامون هنوز علاقه به ازدواج نداریم تنها فرقمون همین بحث بی عقلی باشه

من ۱۶ بودم 

خیلی خانوم و متین بودم 

ازدواج که کردم شوهرم دست بزن داشت بشدت .منم برا حفظ آبرو سکوت میکردم 

الان بود چوب تو آستینش میکردم 

متاسفانه عقلم کم بود فک میکردم نباید بگم .البته عادی بود برام 

بابام مامانمو میزد فک میکردم طبیعیه خاک تو سرم