2777
2789
عنوان

دیشب یچیزی دیدم هنوز باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 22 پست
وای قلبم.چه وحشتناک.عزیزم‌ چسبه چسب خوبی نیس وگرنه نمیتونیتن رد شن

چسب کتابی هست دیگه

بهتر از این تو بازار نیست فعلا

اگه موش کوچیک بود میگرفت 

چون خیلی بزرگن زورشون از چسبه بیشتره 

راحت رد میشن از روش

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیبه .ما یبار چسب گذاشتیم موش چسبید بهش اطراف خونه گربه هم بود بعد یه مدت سر و صدا میومد دیدیم خواس ...

نه عزیزم خودمون دست میزنیم به چسبه، بعد بزور دستمون کنده میشه

چسب خوبیه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
فکر میکنم کمکت کنن چون موشا واسه فاضلاب خونتونه اینایی که تو جوبن وارد خونه شدن سر زدنش ضرر نداره ا ...

خدا خیرت بده

حتما میرم ببینم چی میشه

این موشا غول مرحله اخرن این چیزا بشون کارساز نیست باید یکیو بیاری بگیردشون

خیلی ترسناکه

اگه ببینی نمیدونم چه عکس العملی داشته باشی

باورکن فقط دمش حدود ۳۰ سانتی بود

من اول دمش رو دیدم فک کردم ت  خونه مار هست

بعد متوجه شدم که نه 

موشه

خیلی ترسناکه اگه ببینی نمیدونم چه عکس العملی داشته باشی باورکن فقط دمش حدود ۳۰ سانتی بود من اول د ...

دیدم چن بار تو خیابون عین گربه می مونن بی صاحابا یعنی من میبینمشون گوشتا تنم میریزه 

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑