2777
2789
عنوان

خیلی الان از شوهرم بدم میاد

649 بازدید | 17 پست

ازش بیزارم ....سگ الان تولدش اومدم ببینم یه عکس دونفری نداریم ک یه استوری بزارم ...بعدا با دخترا خوب عکس سلفی گرفته بود فرستاده بود برا داداش رفتم تو نت عکس زن شوهرا را دیدیم انقدددد دلم خواست ماهم یه عکس دو نفره داشته باشیم خیلی عجیب زن و شوهر کنار هم عکس نداشته باشن 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

.....من همه عکسارو پاک کردم 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم لاو ترکوندن ها و عشق بازی های اینستا و استوری کردن هاشون به پشیزی نمی ارزه،عشق اگر عشق باشه تو بوق و کرنا نمیکنن، 

طبل هر چی تو خالی تر صداش بیشتر......

نمونه ی بارزش همین تاپیک و حس درونی و واقعیش به شوهرش

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

[QUOTE=322786281]من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم لاو ترکوندن ها و عشق بازی های اینستا و استوری کردن هاشون به پشیزی نم ...[/QUOT خخخخ اره بابا  پ ن  فکر کردی راستکی دوستش دارم

[QUOTE=322786281]من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم لاو ترکوندن ها و عشق بازی های اینستا و استوری کردن ...

تو هم حسرت عکس های عاشقانه و دو نفره دیگران رو نخور....

اینو گفتم بدونی اونا هم همینن بخدا،

خودت و بچه هات رو عشقه

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم لاو ترکوندن ها و عشق بازی های اینستا و استوری کردن هاشون به پشیزی نم ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
تو هم حسرت عکس های عاشقانه و دو نفره دیگران رو نخور.... اینو گفتم بدونی اونا هم همینن بخدا، خودت و ...

اخه  دریغ از یه عکس پوووف

ماهم عکس دونفره نداریم شوهرم دربند این چیزا نیس

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

ناراحت نباش ما کلی عکس داریم قبلا تو اینستا میزاشتم البته نه هر چیزیو هر کسیم نداشتم ولی همون تعداد خیلی کم وقتی از مسافرتامون میزاشتم تا دوماه هر چی بلا بود سرمون میومد بعد چن ماهم میدیدمشون همش میگفتن عه فلان جا رفتین چقد خرج کرین همش سوالای چرت و پرت

منم شوهرم از عکس فراریه  بزوررررر مناسبت باشه عکس بگیرم ازش دونفری باشیم که میلینم باز ۲تا کله ...

خخخخ حالا نه این اقا با بقیه میگیره ما خار داریم