2777
2789
عنوان

مرد شکاک

327 بازدید | 32 پست

ایا مرد شکاک با روانشناس و دکتر خوب میشه ؟

این علائم به نظرتون ماله فرد شکاکه مثلا بگه به خنده چرا رفتی دم پنجره یا بگه مثلا من برات ماشین میخرم کاملا دودی میکنم که کسی نبینتت و اسنپ نگیری اخه بعضی از این اسنپ ها نگاه میکنن به خانما الان همین دوتا حرفش میشه فک کرد تو زندگی که بدتر میشه یا بد دله؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولش با همین دوجمله شروع میش بعدش بدترم میش 

واسه همین شکاک بازیاش نزاشت درس بخونم و کار پیدا کنم 

خداروشکر همه چی دارم ولی داخل اجتماع بودنم دوس دارم 

💚🌿االهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💚🌿
زیر نظر دکترم بریم خوب نمیشه ؟

باید دید این رفتار ناشی از چی هستش؟

مثلا پدرش هم تو خانواده همین طور بوده؟

یا نه احساس میکنه شما شاید در برخورد با آقایون اینطور کِ این آقا میخواد رفتار نمیکنی؟

یا خیلی زیبا هستین و فعلا تا رسمی شین دوست نداره از دستِ تون بده و ...

باید دلیلِ این حرف ها ریشه یابی بشه

من نظرم اینه حتما حتما چند جلسه تشریف ببرید مشاوره و بعدش تصمیم بگیرید ...

اولش با همین دوجمله شروع میش بعدش بدترم میش  واسه همین شکاک بازیاش نزاشت درس بخونم و کار پیدا ...

اینم الان از نظر مالی خوبن گفته به درس خوندنم سرکار رفتنم کار نداره ولی خب نمیدونم تو زندگیم پای این حرفاش هست دوسش دارم ولی از این حرفاشم یکم ترسیدم

درمان میشه ولی اینی که شما گفتی بعید میدونم اصلا قبول کنه مشکل داره اخه اینجور که نمیشه زندگی کرد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
باید دید این رفتار ناشی از چی هستش؟ مثلا پدرش هم تو خانواده همین طور بوده؟ یا نه احساس میکنه شما ش ...

مشاوره نیومد دوجلسه رفتیم نه باباش که اینجوری نیست مامانشم ازاده ولی خودش میگن خیلی غیرتیه یک سی میگه به شوخی به مادرش گفته که اینقدر خوشگله (منظورش منم ) که دلم نمیخواداز خونه بزارم بره بیرون مادرشم گفته بیخود کردی

اینم الان از نظر مالی خوبن گفته به درس خوندنم سرکار رفتنم کار نداره ولی خب نمیدونم تو زندگیم پای این ...

من حتی داخل سند ازدواجم نوشتیم ک ادامه تحصیل و شغل داشته باشم ارشد بخونم  بازم زیرش زدو نزاشت ولی من واسه همه اخلاقای خوب دیگش بخشیدمش شمام خوب فکراتو بکن 

چون درست بشو نیست این قضیه 

💚🌿االهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💚🌿
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز