2821
2789
عنوان

مرد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست
من حتی داخل سند ازدواجم نوشتیم ک ادامه تحصیل و شغل داشته باشم ارشد بخونم  بازم زیرش زدو نزاشت و ...

مرسی عزیزم منم گفتم اینارو مینویسم حق اشتغال و...... ولی فقط با حق طلاق موافقت نکرده ولی هرچقدر دوسش دارم ادم بددل تو خانواده داشتیم دیدمش ازش ترسیدم

مشاوره نیومد دوجلسه رفتیم نه باباش که اینجوری نیست مامانشم ازاده ولی خودش میگن خیلی غیرتیه یک سی میگ ...

نه باید حتما بیاد مشاوره اگر نیومد زیر بار نرو...

میدونم کِ قلب جلوتر از عقل حرکت میکنه اما نزار قلبت مدیریت کنه بِ حرفِ عقلت هم گوش بده ؛ تا نرفتی زیرِ یک سقف تهِ این موضوع رو دربیار عزیزم واقعا بعدِ ازدواج کِ زن و شوهر ازون تب و تاب می افتن خیلی چیزا تغیییر میکنه...

اگر واقعا شکاک باشه خودت کِ اذیت خواهی شد هیچ بچه هاتون هم اذیت خواهند شد...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه باید حتما بیاد مشاوره اگر نیومد زیر بار نرو... میدونم کِ قلب جلوتر از عقل حرکت میکنه اما نزار قل ...

چجوری میتونم باهاتون صحبت کنم یکم دردل کنم وقت دارین ؟

باید دید این رفتار ناشی از چی هستش؟ مثلا پدرش هم تو خانواده همین طور بوده؟ یا نه احساس میکنه شما ش ...

عزیزم میشه لطفا تاپیکم رو گزارش بزنین تا پاک شه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12694145/میشه-گزارش-بزنین-برام

چندین ماهه همو میشناسیم همین دوتارو ازش دیدم گفتم شاید اولشه هنوز منو نمیشناسه

عزیز با این شرایط جامعه که دیگه همه چیز و همه نوع پوشش برای همه عادی شده  میشه گفت یه نوع بیماریه که هیچگونه خوب نمیشه

اره رفتار این اقا کاملا غیر طبیعیه و ازدواج کنید از این یگبدتر هم میشه

پدرتون اینجوری بوده یا نامزدتون؟

بابا اینطور..

ن خداروشکر نامزد ندارم عقلم هنوز سرجاشه

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔