من نزدیک سه سالگی بچه ام از پوشک گرفتم الان چهار سالشه و هنوز نتوانسته کنترل ادرار یاد بگیره.متوجه شدم که بی اختیاری ادرار داره .دکتر چند وقت پیش گفت به خاطر یبوست مثانه کوچیک شده و مدام دسشویش میگیره.الان دارم پیدرولاکس میدم شکمش هر روز کار میکنه ولی هنوز بی اختیاری ادرار داره.میخواستم ببینم کسی تجربه داره باید چیکار کنم.هم بچه ام هم خودم اذیتیم
وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»
عزیزم هروز بهش جند تا زیتون بی هسته بده بعد تا یع هفته از زیر ناف تا روی مثانه رو روغن سیاه دونه بزن از سردی مثانه هم میشه یه خانومه میگفت پسرش شب ادراری داشت چند سال با سه روز روغن زدن خوب شد بعد راهکار های دکتر خیر اندیشو براش تو اینترنت سرچ کن بزن روغنو امتحان کردی اگر جواب بده تکرر ادرش هی کمتر میشه انوقت بدون از سردی مثانه بوده انشاالله که نتیجه بگیری
سلام عزیزم یه دکتر طب سنتی تو تلویزیون میگفت از سردی هستش، شکمش را چرب کن با روغن زیتون یا سیاهدانه، همیشه با یه شال ببند، دوغ و ماست و ترشی و سردی بهش نده یا کمتر بده، باز ببری دکتر طب سنتی خیلی بهتر نتیجه میگیری سنش کمه از الان دارو مصرف نکنه بهتره با غذا درمان بشه بازم هرطور خودتون صلاح میدونید
چون یکسال و خرده ای گذشته بود یاد نمیگرفت فکر میکردم از لجبازیشه.این اخریا بچه ام دعوا میکردم بمیرم براش .الان که فهمیده شده میگه مامان نمیفهمم جیشم میاد.فقط بعضی وقتا میفهمم😭
ازمایش خون دادم ادرارم همینطور مشکلی نداشت.شلوارش مدام خیس میکنه یهویی جیشش سر ریز میشه نمیتونه کنترل کنه.در روز هفت هشت بار شاید.مقدار ادرار هم زیاد که بگم تکرر داره.بی اختیار کلا دست خودش نیست
چون یکسال و خرده ای گذشته بود یاد نمیگرفت فکر میکردم از لجبازیشه.این اخریا بچه ام دعوا میکردم بمیرم ...
دخترمنم هینجوری بود تا چهارسالگی شبا پوشکش میکردم منم دعواش میکردم بعد فهمیدم ازاسترسشه که خوب نمیشه چند وقتی بامهربونی لباساشو عوض میکردم ومیگفتم اشکالی نداره الان خداروشکر بهتر شده اما بازم گاهی وقتها شب ادراری رو داره بااینکه هفت سالشه ولی دیگه هرشب نیست
دخترمنم هینجوری بود تا چهارسالگی شبا پوشکش میکردم منم دعواش میکردم بعد فهمیدم ازاسترسشه که خوب نمیشه ...
کاش شب بود دختر من روزه.ببین یعنی هر روز باهاش بازی میکنم که یوقت از استرس نباشه.ولی نه از استرس نیست .موندم خودمم ولی آناتومی بدنش خیلی لاغر یعنی دور کمرش و اینا کوچیکه.تو بارداری هم به خاطر شکم کوچیکش میگفتن آی یو جی ار هست.