2777
2789

نه فقط خودت همون کثیفی میشی که اون هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ وجه 

دلت آروم که نمیشه هیچ... بیشتر عذاب وجدان میگیری.... بعدم همش به خودت میگی من با اون هیچ فرقی ندارم

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

اگه خیانت فقط پیامی بوده.. باهاش، سرسنگین باش ولی جروبحث نکن که روش تو روت باز بشه و بدتر کنه 

ولی اگه از اون روابط بوده.. خب خودت بهترین قاضی هسی و شرایط زندگیتو خودت بهتر میدونی.. که میتونی جدا بشی یا ن

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

نه اصلا به خیانت فکر نکن روحت آلوده میشه آرامشت از بین میره ، و اینکه اگر همسرت بخواد با شکایت آبروتو میبره و عاقبت خوشی نداره

بجای این فکرا به خودت برس ورزش کن کتاب بخون یه مهارت یاد بگیر درآمد داشته باش و یه زن قوی باش و از زندگیت لذت ببر.با بچه ت به هدفهای عالی برس و یه مادر و فرزند موفق باشید.

همسرت وقتی اعتماد بنفس و موفقیتتو ببینه شک نکن بیشتر دلبسته ت میشه. و از کارهاش پشیمون میشه. 

به خاطر پرورش بچتون یه زندگی آروم و زیبا بسازید ان شاالله

نه اصلا به خیانت فکر نکن روحت آلوده میشه آرامشت از بین میره ، و اینکه اگر همسرت بخواد با شکایت آبروت ...

حرفات تا حدی درسته ولی اینکه میگی باشکایت آبروت رو میبره قبول ندارم پس اونم خیانت کرده من باید شکایت کنم