2777
2789

یه خواستگار دارم خونه دو طبقه دارن طبقه بالا خالیه. گفتن اونجا رو آماده میکنن برای زندگی. شرایطش طوری نیست که حداقل تا ۵ سال آینده بتونه خونه بگیره. نظرتون چیه خوبه؟؟

نع

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا زن میخواد بگیره وقتی شرایط خونه رو حتی نداره

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

تا اون مادر شوهر چجوری باشه ، از اول بسم الله هرجوری تا کنی اونا اونجوری عادت میکنن ، کم برو و بی اجازه وارد کابینت و... نشو  ه طوری رفتار کنی اونجوری باهات رفتار میکنن .

خیلی هم خوبه یک طبقه در اختیارتونه خیلی ها آرزوی همچین خونه ای دارن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

خیلی بستگی به روحیه ات داره خبلی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....