2789

مادرم پماد همرویین زد اوکی شد قرص ویتامینم خورد شیر گرم خورد ک یبوست بهش فشار نیار خودش خوب خشک میکرد نشست تو تشت اب بتادین چون نمیتونست عمل کنه اوکی شد

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ی جوری شدم سوراخ تنگ شدا

اول برو دکتر ببین چی میگه اگه بدون عمل رفع میشه چیزایی ک من گفتم دکترم میگه بهت رعایت کن حل بشه

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

میشه بگین‌ کجا لیزر کردین منم درد دارم

عزیزم من شهرستانم. شما پرس و جو کنین که بین جراح عمومی های شهرتون کدوم یکی کارش خوبه و بعد برید پیشش بعد معاینه وتشخیصش اگه دید غیر جراحی هیچ راهی نمونده براتون انجام میده و انشالله ک خوب خوب بشین.. من راستشو بخواین شقاق اذیتم میکرد تا بواسیر .. بعد عمل هم الان شکر خدا خوبم ولییییی به شرط اینکه حواسم به شکمم باشه که ب هیچ وجه یبوست نشم هرروز باید آب زیاد بخورم میوه یا سبزیجات روغن زیتون یا حتی آلوخورشتی. اینا برا من مفیدن.. اگه ی روز رعایت نکنم دوباره زخمه انگار باز میشه دوباره درده میاد سراغم.. اردیبهشت یه سالم تموم میشه ک عمل کردم و فعلا باید رعایت کنم... ولی تا کی نمی‌دونم 😊

عزیزم من شهرستانم. شما پرس و جو کنین که بین جراح عمومی های شهرتون کدوم یکی کارش خوبه و بعد برید پیشش ...

هر چی دکتر میرم میگن شقاق هستش سوزشش یکم بهتر شده ولی سنگینی میکنه انگار توی معقدم یک چیزی میخاد بیفته اذیتم میکنه نمیتونم بشینم یا خم بشم چی همه پماد جمع کردم همش دراز کشیدم انگار یک چیزی داخل تکون میخوره دکتر میگه زخم شده برای همون همچین احساسی داری حالا ام ار ای نوشته بوبتم بشه باید برم بگییرم ماله شما بخیه هم زد یا نه لیزر بود یا عمل سنتی

عزیزم من شهرستانم. شما پرس و جو کنین که بین جراح عمومی های شهرتون کدوم یکی کارش خوبه و بعد برید پیشش ...

بالاتر دیدم گفتین لیزر اصلا بخیه نزد بستری چی نمیکنه توی مطب انجام دادین  فوران اومدین خونه