2789
بالاتر دیدم گفتین لیزر اصلا بخیه نزد بستری چی نمیکنه توی مطب انجام دادین  فوران اومدین خونه&nbs ...

من بله لیزر کردم ولی علاوه بر لیزر دوتام بخیه زد.. نه عزیزم بیمارستان انجام دادم بعد عمل یه شبم موندم بیمارستان

شما هم انشالله که خوب میشین عزیزم..من احتمال میدم این احساستون برا وجود بواسیر داخلی باشه شقاق دردش وحشتناکه یعنی آدم مرگو جلو چشماش میبینه.. برا من ک دقیقا اینطوری بود😞.‌‌عمل سنتی خودم انجام ندادم ولی از آشناها یکی انجام داده میگه خیلی عمل سختیه 

ولی درکل مهمترین کاری که باید انجام بدین اینکه به تغذیه اتون برسین میوه سبزیجات هرروز مصرف کنین آب زیاد مصرف کنین تا دوباره شقاق عود نکنه و زخمش ببنده نهایت یک سال باید رعایت کنین

من بله لیزر کردم ولی علاوه بر لیزر دوتام بخیه زد.. نه عزیزم بیمارستان انجام دادم بعد عمل یه شبم موند ...

ببخشید سوال میکنم وقتتون می گیرم چون استرس دارم  فردا قرار هست برم ام ار ای ببینن این چی هستش  خدا خودش کمکم  کنه شما بیهوشی یا بی حسی قبلش انجام دادین اگه بی حسی بود ماله شما امپول بی حسی درد داشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید سوال میکنم وقتتون می گیرم چون استرس دارم  فردا قرار هست برم ام ار ای ببینن این چی هستش & ...

خواهش میکنم عزیزم این چ حرفیه.. بله بی حسی شدم نه عزیزم دردی نداره اصلا استرس نداشته باش

من بله لیزر کردم ولی علاوه بر لیزر دوتام بخیه زد.. نه عزیزم بیمارستان انجام دادم بعد عمل یه شبم موند ...

دکتر برا م ام ار ای نوشته تا علت سوزشش بدونن بواسیر هست یا شقاق سه شنبه نوبت دادن با تزریق هستشرخیلی از دستگاش وحشت دارم بد جورری استرس گرفتم تو را خدا یک چیزی بگو ارو م بشم دو شبه همش از ترس ام ار ای  و عمل دارم گریه میکنم دارم دیونه میشم 

خواهش میکنم عزیزم این چ حرفیه.. بله بی حسی شدم نه عزیزم دردی نداره اصلا استرس نداشته باش

ای کاش تو هم تهران انجام میدادی لیزر تا منم همون جا میرفتم نمیدونم کدوم دکتر خوبه برم اینم یک مشکلی دیگه هست