2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم مگه چی میگن؟ چند سالته؟

خدا نکنه عزیزم ۳۳ سالمه از تقریبا ۱۵ سالگی موهام یه دفعه شد یک دهم خیلی موهای قشنگی داشتم🥺 

یه بار بحث عروسی رفتن بود توو جمع دوستام که یکیشون برگشت گفت تو مگه مو داری که میخوای بری آرایشگاه یا یه بارم یکی دیگه از دوستام موهای پرپشت یه نفرو دید بهم گفت توو خوابت میبینی همچین مویی داشته باشی 

زن داییمم دائم میگه

خدا نکنه عزیزم ۳۳ سالمه از تقریبا ۱۵ سالگی موهام یه دفعه شد یک دهم خیلی موهای قشنگی داشتم🥺  ی ...

یبار بهشون بگو واقعا موهای من بهتون ربطی نداره انقدر نظر میدین. والا اعصاب آدم خورد میشه دیگه 

خدا نکنه عزیزم ۳۳ سالمه از تقریبا ۱۵ سالگی موهام یه دفعه شد یک دهم خیلی موهای قشنگی داشتم🥺  ی ...

منم همینطورم خیلی سخته و عذاب آور از همه بدترش اینکه نتونی ججلوی شوهرت موهاتو باز بزاری یا وحشت داشته باشی جایی دعوت بشی  بخصوص تو خانواده شوهرت

منم همینطورم خیلی سخته و عذاب آور از همه بدترش اینکه نتونی ججلوی شوهرت موهاتو باز بزاری یا وحشت داشت ...

عزیزم🥺من که مجردم ولی دیگه کلافه شدم 

دقیقا هیچ جا نمیرم خیلی گوشه گیر شدم تقریبا دارم با همه قطع رابطه میکنم

حتی آرایشگاهم برم حرف بارم میکنن دیگه خودم موهامو قیچی میکنم پاییناشو آرایشگاه نمیرم

عزیزم🥺من که مجردم ولی دیگه کلافه شدم  دقیقا هیچ جا نمیرم خیلی گوشه گیر شدم تقریبا دارم با همه ...

دقیقا منم آرایشگاه نمیرم ولی عذاب بیشتر من جلوی شوهرمه چمیدونم بخدا اخه پنجاه درصد زیبایی زن به موهاشه این دنیا یک مو خوب به ما بدهکاره

درمان خاصی انجام دادی عزیزم؟

اره دکتر رفتم مشکل من هم همورمونی هم ارث سه ماه دارم اسپرلاکتون میخورم هیچ فرقی نکرده نه تار موهام ضخیم شده نه ریزش کم جز اینکه پریودیمو بهم بزنه هیچی نداشت من بعد زایمانم خیلی بد شد الانم قرص تقویتی کنارش میخورم هیچ تاثیری نداره نمیدونم چیکار کنم