2777
2789
عنوان

باز برداشته پست دپ گذاشته!‌

66 بازدید | 6 پست

اون سریم کلی استوری و پست دپ گذاشته بود که من تحت تاثیر قرار گرفتم و لایکشون کردم ولی پیامش ندادم چون بعد از اینکه فهمیدن خانوادم با هم دوست بودیم و اینا خیلی حساس شدن ولی اونقدر مرد نبود و بچه بود که پا پیش نزاشت منم فهمیدم بچه ساله قیدشو زدم بعد این هر وقت دلش تنگ میشه و اینا شرایط منم میدونه دیگه برمیداره تو یکی از این اپای ایرانی پیام میده پاک میکنه که من هر وقت شرایطشو داشتم بهش پیام بدم حرف بزنیم 

خوب این پیامشو ک پاک میکنه من وقتی وارد اون اپلیکیشن میشم چتش هست!‌ و اخرین پیامی که مثلا سری قبل من براش فرستادم!‌ ولی وقتی بزنی رو چت هیچی نیست 

خلاصه منم زیاد گوشیم دست برادرمه 

حالا این برنداره پیام بده!‌ اخه هر سری این پستارو میزاره بعدش پی میده 

چیکار کنم من حوصله ندارم شرایط خودم سر دلتنگی این باز به چوخ بره 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بعد اون سری انقدرم مغروره که برگشته میگه من اینارو پست نزاشته بودم  گوشیم دست یکی از اعضای خونوادم بود اون گذاشته!‌ من فقط فلان پستو گذاشتم 

منم اونجا کلا قیدشو زدم گفتم این اصلا ارزش اینم نداره که ادم بهش فکر کنه

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان فاطی مرض داری چکش میکنی؟

معلوم هست کجایی چند روزه🥲 چیکار کنم کرم دارم انگار😂

وسط بدبختی درگیر امتحانات شدم چطور بمولا میانگین بگیریم شبی که فرداش امتحانه ۲ ساعت میخوابم

اووه عیب نداره بالاخره تموم میشه موفق