2821
2789

ازدواج واسه ادمای تنوع طلب و خوش گذرون واقعا همینی هست که شما میگین

ولی منی که تو 20 سالگی ازدواج کردم واقعا راضی ام و مثل این میمونه برام که رفتم یه مهمونیه خیلییی جذاب تر و بهتر و همیشگی😇

ادم اگر به بلوغ رسیده باشه از همه نظر دیگه فرقی نمیکنه چه سنی داشته باشه

درسته بعضی ها با سن 30 سال هم به اون بلوغ لازم نمیرسن همون بهتر که ازدواج نکنن🤪

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ۲۴ سالمه مجردم تا ساعت ۱۱ موندم مهمونی خبری نبود خوش به حال اونایی ک ساعت ۷ سب مهمونیو ترک کرون

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

باشه ببند

فازت چیه ؟ تو رو مشخصه اصلا پسرای هم و سن و سال خودت آدم حساب نمیکنن وگرنه اگ شخصیت داشتی تو سایت بارداری و زنونه ک خانما راجع ب مسائل شخصیشون صحبت میکنن عضو نمیشدی تا واسه خودت ا‌ُرد ناشتا بدی .

حالام با یه خدافظی خوشحالمون کن

من اگه عاشق نبودم صد سال به ازدواج فکر نمی کردم الان عاشق یکیم شرایط سختیم هست تنها معجزه هست میتون ...

ببخشیدکه هشت سال جونیموگذاشتم رفت بایکی دیگه ازمن بهتر

متاسفانه منم خانمی رو میشناسم دوتا بچه ش رو ول کرده،الان داره مجردی زندگی میکنه،تازه فیلش یاد هندوستان کرده،میگه من جوونی نکردم،یکی نیست بگه خب تو که مسئولیت پذیر نبودی بیخود میکنی زود ازدواج میکنی

من در امن و امانم،من خودم را دوست دارم وبه فرآیند زندگی اعتماد دارم

تعجب میکنم چرا نی نی یار این پسر بچه پرو و بی ادب و تعلیق نکرده که فقط داره به همه توهین میکنه و حاظر جوابی میکنه. لازم نکرده همه رو با انعام بخری بچه جون تو اگه پول داشتی تفریحت چرخیدن تو نی نی سایت نبود تو عشق و حال و دور دور بودی نه که بیای واسه کسایی که جایه مادرتن روضه بخونی

متاسفانه منم خانمی رو میشناسم دوتا بچه ش رو ول کرده،الان داره مجردی زندگی میکنه،تازه فیلش یاد هندوست ...

یکی که شخصیت داره اینجوری مثل شما صحبت میکنه. اون یکیام دارن با کمربند هنوز کتک میخورن

https://www.cruse.org.uk/
آخه تو این مهمونی به من خوش نمیگذره  اگه ترک کنم بیشتر بهم خوش میگذره

دقیقااا .۹۰ درصد ازدواجا بخاطر فرار از محیط خانه پدریه 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

2824
2823
2791
2779
2792