۱۴ عقد و ۱۶ عروسی و ۱۸ هم مادر شدم ۲۱ دوباره مادر شدم خداروشکر راضیم
خداروشکر .خانواده خوبی داشته پس
برا من بخاطر پول میوه خواستگار خونه راه نمیدن ۳۱ سالمه 😑
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حالا من محیطم خوبه چون تنهام و دلم میخواد مستقل شم میگم و در کل مجردی چیز خاصی نداره اخه
مجردی ام تا حدی خوبه هر چیزی ب وقتش قشنگه
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
خب استثاناهاتی هم وجود داره. والا من کل فامیلمون هر چی نامزد کرده تو رده سنی ۱۸ تا ۲۵. الان همه پس ...
من اطرافم ۳۰ سال به بعد ازدواج کردن اونم ازدواج با عقل وخوشبختن استثناهم نیست چون برامون حا افتاده دیگه شما محل زندگیتون فرق داره دیگه نباید اینجور بگین چون دختر بالاتر سی میبینه نامید میشه
اینجور آدمای خوب،برکت و توفیق خدا هستن که نصیب آدم میشن
و نصیب همه نمیشن
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊 عطیه سادات شیطون دختر گلیمه🥰🧡💫
مثاله خوبی بود کلا بنظرم ازدواج باید بالای ۲۷ سال باشه تا ادم با اون پختگی که داره با چشم باز تصمیم بگیره و اصلا به اون بلوغ فکری رسیده باشه هم اینکه تو سن ۲۰ اینا تازه طرف وارد جامعه میشه دوتا ادم میبینه و به مرورکه میتونه خوب بدو تشخیص بده و مهم تر از همه لذت ببره از زنگیه مجردیش ولی خب بازم بستگی به ادمش داره یکی ازدواج میکنه محدود میشه یکی ازدواج میکنه ازاد تر میشه خلاصه که مهمونیو تا شام نخوردین ترک نکنید بدرود😂👩🏻🦯