2821
2789

شوهرم زمان عقد،۱۹ سالش بود، تا دکترا ادامه تحصیل داد، سه‌تا خونه خرید و سه تا دسته گل داریم الان۳۱سالشه کل فامیل و دوستان و آشنایان، احترام زیادی براش قائلند

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خالم ۱۴ سالگی ازدواج کرد ولی واقعااااا راضیه 

خواهرم ۲۷ سالگی و راضیه

بنظرم همه چی به همسر بستگی داره که آدم حسابیه یا نه 

اگر قراره ازدواج بد کنیم ، ازدواج نکنیم خیلی بهتره 

ولی خب با همه ی این شرایط بنظرم مناسب ترین سن برای دختر ، ۲۲ تا ۲۶ سالگیه

برای پسر مناسب ترین سن ، ۲۵ تا ۳۰ سالگیه 

نه زودتر ، نه دیر تر

من حودم ۲۳ وهمسرم۲۷ بود ازدواج کردیم وهر دو الان معتقدیم خیلی دیر ازدواج کردیم کاش زودتر ازدواج میکردیم ۱۹ ۲۰ بهترین سن برای ازدواج هست شور وهیجان وامیدی که اون سالها داری میتونی کوهم تکون بدی مشکلات که چیزی نیست هرچند الان خوشحالم که زودتر بچه اولم رو اوردم و مثل خواهرم ۵ سال بعد عروسی نشد چراکه وقتی بچه اومد تازه فهمیدیم چقذر زندگی شیرینتر میتونه باشه

همه مراحل زندگی همینه با ترس وعقب انداختن مراحل ودرجا زدن خیلی چیرا رو ازدست میدی البته باشناخت وبموقع باید عمل کرد

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
شما میگی 27 سالته درسته  ولی طوری صحبت میکنی انگار 45 سالته  اینا به خاطر این نیست که دی ...

من کلأ یک ساله ازدواج کردم هرچقدرم ادم خوبی نباشه نمیتونه در عرض یک سال انقدر پیرم کنه هرچند ک من یکی دو سال قبل ازدواجمم این حالتارو داشتم کمتر ب خودم میرسیدم انرژیم کمتر شده بود زودتر خسته میشدم عزیزم مادر من خیلی با سختی با پدرم زندگی کرد خیلی سخت بااینکه ۴۹سالش بود از من و خواهرام و کلأ هم سن و سالای من پرانرژی تر و سرحال تر بود سن یک عدد یکی تو ۱۵سالگی همه امیالش و ارزوهاش ب باد میره یکی تو ۸۰سالگی تازه خسته میشه

من دهه شصتی ام و این مثالو اصلا قبول ندارم

ازدواج خوب همه لذت هارو چند برابر می کنه

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  

من 22 سالگی ازدواج کردم خیلی پشیمون بودم ازاینکه زود ازدواج کردم و زود خودمو توی مشکلات انداختم و اینکه با همسرم هم چالش زیاد داشتیم حالا بعد 8 سال به یک تفاهم نسبی و ارامش توی زندگیمون رسیدیم و حالا قصد داریم بچه دار بشیم  احساس میکنم باید این چند سال میگذشت که ما به این تعادل برسیم و اینکه الان فهمیدم اگه توی اون سن ازدواج نمیکردم شاید دیگه نمیتونستم ازدواج کنم چون اتفاقات طوفانی بعد اون توی زندگیمون افتاد که ممکن بود جلوی ازدواجمو بگیره , در کل ازدواج توی سن کم خیلی سخته و اسون نیست باید صبور باشید و با گذشت 

بچه ها ازدواج از سی سالگی به بعد  اینطوریه که هر کاری میخوای بکنی میگی ولش کن چه کاریه کی حالش ...

عجب من ۳۴ سالمه تازه نامزد کردم به حدی شوق ذوق دارم برا هرچیزی شوق ذوق دارم برا جهیزیه مراسماتم برا همه جی قرار نیست همه دل مرده باشن چون سنشون سی شده واقعا اینحا از نظرات شاخ درمیاری 

داری زیاد چرت میگی 

ببند گاله رو 😐

بتوچه مردم تو چه سنی شوهر میکنه یا نمیکنه خودتو عقل کل میدونی؟ 

من مجردم ۲۳ سالمم هست ولی دیگ سن ازدواج مردم بتو ربطی نداره 

تو همون لطف کن همیشه مجرد بمون 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مبارکه ۶ ماه بعدم طلاق

قبول دارم سوهر من ۲۱ بود خیلی خل و چل بود تا فهمید زندگی چیه من پیر شدم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند