2821
2789

ربطی به این نداره منم 21 سالمه عقدم یکی تو شونزده سالگی به بلوغ عقلی میرسه و عقلش از یک آدم بالغ سی ساله کاملتره یکی 35سالشه هنوز عقلش کامل نیست و مثل بچه هاست سن ربطی به این چیزا نداره البته من خودمم مخالف ازدواج زیر سن20هستم اما دیگه بعدش اوکی هست خودمم خیلی نیست که عقد کردم قبل بیست سالگیم واقعا خیلی نپخته و خام بودم الان خداروشکر خیلی عقلم کامل تر شده و به نظرم مناسب ترین سن بود برای ازدواجم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعضیا کاملا بی خاستگاری از تو کامنتتون موج میزنه 

بابا اگ شما تا حالا خاستگار درست حسابی نداشتی و بیش تر یه مشت اصغر کچل و غلام سبیل نگات نمیکنن . دلیل نمیشه ازدواج بد باشه ‌. 😆 

برید عیب و ایراداتونو بر طرف کنید تا خاستگار با شرایط خوب بیاد براتون .

بعضیا کاملا بی خاستگاری از تو کامنتتون موج میزنه  بابا اگ شما تا حالا خاستگار درست حسابی نداشت ...

عزیزم چرا فک میکنی هرکی زود ازدواج کرده حتما خاستگار خوبی داشته ،پس چرا ازدواجا و تاپیکا خلافشه؟ی سری دخترا ب هرکی سلام داد فوری علیک نمیگن ،یکی مث من با وجود خاستگارای خوب و زیادی ک داره و تاپیکای کاربری قبلیم گویاش هست و دوستامم میدونن تو سایت ترجیحش اینه ی دوره ای کار کنه،ی سری اهدافو تنهایی دنبال منه و بعد درگیر زندکی مشترک بشه ،درک این قضیه واقعا راحته 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
بعضیا کاملا بی خاستگاری از تو کامنتتون موج میزنه  بابا اگ شما تا حالا خاستگار درست حسابی نداشت ...

من 37سالمه ازدواج نکردم بخدا هر کی می بینم مات و مبهوت میگه چطور ممکنه تو مجرد مونده باشی 

ولی گاهی نمی شود که نمی شود

هیچوقت عقلتون به کار ننداختین 

اگر سن بره بالا ملاک ها عوض میشه 

و توقعات بیشتر و بدرد ازدواج نمیخورید 

هر کسی متفاوت قرار نیست همه بزارن تو ۳۰ سالگی ازدواج کنن

وقتی دیگه بدرد نمیخوره ، خواستگارم گیرتون نمیاد 

همین  حالا  هم معضل ازدواج تو کشور بیداد میکنه 

شما ها دیگه چی می گید این وسط 

چ بد ک اطرافتون ندیدین ازدواجای موفق ک در این بازه های سنی هست 

نگفتم نیست عزیزم خودمم معقول ازدواج کردم بیست و‌پنج خدا رو شکر موفقم هستم ولی اینکه هر چی سن بالا بره از تعدد خواستگار کم میشع و پسرا دنبال دخترای کم سنن در کلیت واقعیت دارع پس لطفا اگه سنتون بالای بیسته و موقعیت مناسب براتون پیش میاد درگیر این شعارها نشین اگرم پیش نیومد یا ادم مناسبی نبود بحثش جداست  

نگفتم نیست عزیزم خودمم معقول ازدواج کردم بیست و‌پنج خدا رو شکر موفقم هستم ولی اینکه هر چی سن با ...

خداروشکر ک راضی،این قضیه عمومیت نداره من خودم ۳۰ سالمه همین الان دو تا هاستگار دارم اونا هم۳۰هستن،حتی کوچیکار از خودمم داشتم،مردای بالغ عاقل سالم سن براشون مهمه و دنبال کم سن نیستن

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز